Ordu'da Fındık Bahçede Hareketsiz Bulunan Genç Adamın Şüpheli Ölümü

Ordu'nun Altınordu ilçesinde fındık bahçesine giden ve bir süre sonra hareketsiz halde bulunan Kadir Demirhan'ın (34) ölümü şüpheli bulunarak otopsi için hastane morguna kaldırıldı.

Yayınlanma:
Ordu'da Fındık Bahçede Hareketsiz Bulunan Genç Adamın Şüpheli Ölümü

Ordu'nun Altınordu ilçesi Ortaköy Mahallesi'nde meydana gelen trajik olayda, fındık bahçesine çalışmaya giden 34 yaşındaki Kadir Demirhan, yakınları tarafından hareketsiz halde bulundu. Kadir Demirhan'dan haber alamayan ailesi ve yakınları, endişelenerek arama çalışması başlattı.

Bulunduğu yerde hareketsiz yatan Demirhan için güvenlik güçlerine haber verildi. Olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekipleri, yaptıkları ilk incelemede Demirhan'ın hayatını kaybettiğini tespit etti.

Kadir Demirhan'ın cansız bedeni, ölümünün şüpheli bulunması nedeniyle detaylı inceleme için Ordu Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldığı ve ölüm nedeninin belirlenmesi için otopsi yapılacağı bildirildi.

Bu olay, yerel toplulukta ve ailesi arasında büyük üzüntüye neden oldu. Demirhan'ın ani ölümü, çevresindekileri yasa boğdu ve olayın detayları merak ediliyor. Ölüm nedeninin belirlenmesi için yürütülen soruşturmanın sonuçları bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet