Otel odasında ölüme terk edilen Kıvanç ve Beril Talu'nun köpekleri Lina öldü

100 milyon dolarlık vurgun yaparak kayıplara karışan Kıvanç Talu ve eşi Beril Talu çifti, köpekleri Lina'yı bir otel odasında bırakarak ölüme terk etmişlerdi. Hayvanseverler tarafından koruma altına alınan Lina'nın öldüğü duyuruldu.

Yayınlanma:
Otel odasında ölüme terk edilen Kıvanç ve Beril Talu'nun köpekleri Lina öldü

Infulencerlar dünyası kara para aklama olayları ile çalkalanırken Kıvanç ve Beril Talu çifti de geçtiğimiz ay 100 milyon dolarlık vurgunla gündeme gelmişti.

Vurgun yaparak kayıplara karışan Talu çiftinin otel odasında bıraktıkları ve hasta olan köpekleri Lina, hayvan severlerin yardımıyla bir kliniğe götürülerek tedavi altına alınmıştı. Yaklaşık 1 aylık yaşam mücadelesini sürdüren Lina dün gece saat 1 sıralarında öldü.

'YAŞATTIKLARINIZI YAŞAYACAKSINIZ'

Hayvan hakları aktivisti Banu Aydın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Lina’nın öldüğünü bildirdi. Çok sayıda takipçi üzüntülerini dile getirirken Kıvanç ve Beril Talu çiftine tepki gösterdi.

Aydın, Lina’nın ölümünün ardından şunları paylaştı:

Aile bildiğin insanlar tarafından bu şekilde bir sona mahkum edildiğin için çok kalbim acıdı. Affetme ! Yarın layığı ile gömeceğiz elbette en azından bunu hak ediyor, hiç kıyamadım ya 16 yaşında. Beril & Kıvanç Talu yaşattıklarınızı yaşayacaksınız öyle ya da böyle.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet