Özgür Özel, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile Görüştü

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i ziyaret etti. Görüşmede 2024 yerel seçimleri ele alındı.

Yayınlanma:
Özgür Özel, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile Görüştü

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile bir görüşme gerçekleştirdi. İYİ Parti Genel Merkezi'nde yapılan bu ziyaret, 31 Mart 2024'te yapılacak yerel seçimlerin gündeme gelmesi beklenen önemli bir buluşmaydı.

2019 yerel seçimlerinde ittifak kurmuş olan CHP ve İYİ Parti'nin, 2024 yerel seçimleri için nasıl bir yol haritası izleyeceği, iki liderin görüşmesinin ardından netleşecek. Görüşmeye CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in yanı sıra, partinin genel sekreteri Selin Sayek Böke de katıldı.

Bu ziyaret, daha önce de İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener tarafından gerçekleştirilen bazı önemli görüşmelere paralel bir hareket olarak değerlendiriliyor. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş da geçmişte Akşener'i ziyaret etmiş ve bu ziyaretin ardından basın açıklamasında bulunmuştu. Akşener, Yavaş'ın ziyaretini 'nezaket ziyareti' olarak değerlendirmişti.

Basın görüşmeleri için sinyaller verildi

Ayrıca, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun da Akşener ile telefonda görüştüğü ve basına bu görüşmelerin her an gerçekleşebileceğine dair sinyaller verdiği biliniyor.

Bu buluşmalar, iki parti arasındaki olası iş birliklerinin ve stratejilerin 2024 yerel seçimleri öncesinde nasıl şekilleneceğine dair önemli ipuçları sunuyor. Bu görüşmeler, Türkiye'nin siyasi gündemindeki yerel seçimlerin yaklaşmasıyla daha da önem kazanıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet