Sahte Diş Doktorundan Korkunç Dolandırıcılık: Hasta Mağduriyeti!

Sahte diş doktoru Cemal Şenaslan, sahte muayene ve diplomasız işlemle hasta Hakan Yıldırım'ı dolandırdı. Yıldırım'ın yaşadığı ağrılar, fiziksel ve ruhsal mağduriyetiyle yasal süreç başlatıldı ve sahtekar Şenaslan suçlu bulunarak cezalandırıldı.

Yayınlanma:
Sahte Diş Doktorundan Korkunç Dolandırıcılık: Hasta Mağduriyeti!

İstanbul Kağıthane'de yaşanan olay, diş ağrısıyla kliniğe giden Hakan Yıldırım'ın yaşadığı kabusla başlıyor. Cemal Şenaslan isimli sahte diş doktoru, telefonla randevu alarak Yıldırım'ı muayene ettiğini iddia ederek, acımasız bir dolandırıcılığa imza attı.

Doktor Maskesini Takan Dolandırıcı

Kendini diş doktoru olarak tanıtan Şenaslan, kurbanını kandırmak için önce güven kazandı, ardından klinikte tek başlarına olduklarını bahane ederek gerçek dışı bir muayene gerçekleştirdi. Dört dişi gereksiz yere çekti ve sonrasında protez yapma vaadiyle bin lira ücret aldı, ancak reçete bile kaşesizdi.

Diplomasız Tedavi: Hasta Zarar Gördü

Gerçek yüzü, reçeteye kaşe basılmaması ve muayenehanenin asıl sahibinin, Şenaslan'ı sadece temizlikçi olarak tanımlamasıyla anlaşıldı. Kurbanın şikayeti ve delillerle Şenaslan'ın diplomasız işlem yaptığı ortaya çıktı.

Yüzünde uzun süre devam eden şişlik, ağrı ve ruhsal sıkıntılar yaşayan Hakan Yıldırım, yargıya başvurdu. Olayın derinleşmesiyle sahte doktor, diplomasız işlem yapmaktan suçlu bulundu ve ceza aldı. Mağdur, zararının telafisi için manevi tazminat talebinde bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet