Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır İYİ Parti'den Ayrılmayacak

Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır, İYİ Parti’den istifa etmeyeceğini Sözcü gazetesine yaptığı açıklamayla duyurdu. Dikbayır, istifa etmek yerine mücadeleye devam etme kararı aldığını ve bu kararını sosyal medya üzerinden duyuracağını ifade etti.

Yayınlanma:
Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır İYİ Parti'den Ayrılmayacak

Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır, İYİ Parti’den ayrılmama kararı aldı. Dikbayır, Sözcü gazetesine yaptığı açıklamada istifa etmeyeceğini belirtti. Geçtiğimiz günlerde İYİ Parti lideri Meral Akşener’in grup toplantısında yaptığı sert açıklamaların Dikbayır ve Antalya Milletvekili Uğur Poyraz’a yönelik olduğu iddiaları gündeme gelmişti. Dikbayır, bu süreçte banka hesapları ve belediye ilişkileri üzerinden suçlamalarla karşı karşıya kalmıştı.

İYİ PARTİ İÇİNDEKİ HAREKETLİLİK ARTIYOR

İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, Dikbayır'ın kesin ihraç istemiyle disiplin kuruluna sevk edildiğini açıklamış, Sözcü Gazetesi yazarı İsmail Saymaz ise Dikbayır’ın bir kadına cinsel taciz iddialarıyla da disipline sevk edildiğini yazmıştı.

Bu gelişmeler, parti içinde tartışmaları ve gerginliği artırırken, Dikbayır'ın istifa kararından vazgeçmesiyle birlikte parti içindeki hareketlilik daha da artmış durumda. Dikbayır’ın açıklaması, parti içindeki bu sürecin daha da derinleşmesine neden olabilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet