Sedat Peker, Türkiye'ye Dönüş İddialarına Yanıt Verdi

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, gazeteci İsmail Saymaz aracılığıyla Türkiye'ye dönüş iddialarına yanıt verdi. Abu Dabi'de yaşadığı aile hayatının ruhuna iyi geldiğini ve şu an için dönüş düşüncesinin olmadığını belirtti. Ayrıca üniversite eğitimini tamamlamadan geri dönmeyi düşünmediğini ifade etti.

Yayınlanma:
Sedat Peker, Türkiye'ye Dönüş İddialarına Yanıt Verdi

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, Sözcü yazarı İsmail Saymaz'a yaptığı açıklamada, Türkiye'ye dönüş iddialarına açıklık getirdi. Peker, şu anda Birleşik Arap Emirlikleri'nde yaşadığını ve Abu Dabi'deki aile hayatının ruhuna iyi geldiğini vurguladı. Ayrıca, üniversite eğitimini tamamlamadan dönüş düşüncesinin olmadığını belirtti.

ABU DABİ'DE KALIYORUM

Peker, açıklamasında üç yıl boyunca yaşadığı gerilim dolu sürecin kendisini ve ailesini yorduğunu dile getirdi. Bu nedenle, şu anda yeni bir maceraya ihtiyaç duymadığını ve Abu Dabi'de yaşamaya devam etme kararı aldığını ifade etti. Türkiye'ye dönüş iddialarının ne sebeple ortaya atıldığını anlamadığını belirtirken, çocukları ve ailesi için yaşadığı sıkıntılı dönemlerin yeni bir macera gerektirmediğini gösterdiğini dile getirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet