Şifa Hastanesi yine bombalandı! Ölen Filistinlilerin sayısı 10 bini aştı

İsrail çatışmanın 31. gününde de can almaya devam ediyor. İsrail, Gazze'deki Şifa Hastanesi'ne ait bir binanın çatısındaki güneş enerjisi panellerini bombaladı. Gazze Sağlık Bakanlığı: "İsrail ordusu, Nasr Çocuk Hastanesi, Rantisi Hastanesi,. Ruh Sağlığı Hastanesi ve Göz Hastanesini hedef aldı" dedi.

Yayınlanma:
Şifa Hastanesi yine bombalandı! Ölen Filistinlilerin sayısı 10 bini aştı

İsrail'in savaş uçakları Şifa Hastanesi'ni yine bombaladı. Hastanede binlerce yaralanın olduğu belirtilirken bölgedeki katliam ise devam ediyor.

Gazze'deki Sağlık Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada ise "İsrail ordusu, Nasr Çocuk Hastanesi, Rantisi Hastanesi,. Ruh Sağlığı Hastanesi ve Göz Hastanesini hedef aldı" denildi.

HASTANELER ATEŞ ALTINDA

Yerel kaynaklardan alınan bilgiye göre, Gazze'de yerinden edilmiş binlerce kişi ile yüzlerce yaralıyı barındıran Kudüs Hastanesinin çevresi 5 Kasım sabahından itibaren İsrail'in onlarca hava ve topçu atışlarına hedef olurken, saldırılarda onlarca kişi öldü ve yaralandı.

yeni-proje-11.webp

ÖLEN FİLİSTİNLİLERİN SAYISI 10 BİNİ AŞTI

Hamas'ın askeri kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları'ndan yapılan yazılı açıklamada, Gazze’nin kuzeybatısına giren bir, güneyindeki Tel el-Heva'da 2, kuzeyindeki Beyt Hanun'da 3 olmak üzere İsrail ordusuna ait 6 tankın "Yasin-105" anti-tank roketleri kullanılarak imha edildiği belirtildi.

yeni-proje-13.webp

İsrail'in abluka altındaki Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılarda öldürülen Filistinlilerin sayısının 10 bini geçtiği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet