Sosyal Medya Fenomenleri Nihal ve Bahar Candan'ın İfadeleri: '12 Milyon' Paylaşımı Espri Mi?

Dolandırıcılık ve mal varlığı aklama suçlamalarıyla gözaltına alınan Nihal ve Bahar Candan'ın ifadelerinde, Bahar Candan'ın "12 milyon lira para aktarıldı" paylaşımı için espri amaçlı olduğunu iddia etmesi dikkat çekti. Candan kardeşler, adli işlemler için mahkemeye sevk edildi.

Yayınlanma:
Sosyal Medya Fenomenleri Nihal ve Bahar Candan'ın İfadeleri: '12 Milyon' Paylaşımı Espri Mi?

Sosyal medya fenomeni Nihal ve Bahar Candan kardeşler, "suç örgütüne üye olma" ve "suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama" suçlamalarıyla gözaltına alınırken, ifadeleri de kamuoyuna yansıdı. Bahar Candan'ın sosyal medya hesabından paylaştığı "Bir sabah kalktım 12 milyon lira para aktarıldı" mesajı için "espri amaçlı" dediği ifade edildi.

NİHAL VE BAHAR CANDAN ADLİ MAKAMLARA SEVK EDİLDİ

headline.jpeg

İstanbul Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü soruşturma kapsamında gözaltına alınan kardeşler, Asayiş Şube Müdürlüğü Dolandırıcılık Büro Amirliği'nde ifadeleri alındıktan sonra adli mercilere sevk edildi.

Ayrıca, Nihal Candan'ın eski erkek arkadaşı olduğunu söylediği ve uzaklaştırma kararı aldığı Onur Apaydın'ın gerçek adını uzaklaştırma kararından sonra öğrendiğini belirttiği de ifadeler arasında yer aldı. Candan kardeşler, suçlamaları kabul etmeyerek, bazı kişilerin isimlerini tanımadıklarını ifade etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet