Sylvester Stallone acı dolu çocukluğunu anlattı

İtalyan kökenli Amerikalı oyuncu, senarist ve yönetmen, kendisiyle ilgili acı dolu çocukluğunu anlattı. Stallone, " Ben umut işindeyim... Mutsuz sonlardan nefret ederim." dedi.

Yayınlanma:
Sylvester Stallone acı dolu çocukluğunu anlattı

İşte çocukluk yıllarında babasıyla yaşadığı zorlu deneyimler sinema dünyasının ünlülerinden birinin geleceği konusunda da belirleyici olmuş.

Söylediğine göre babası öylesine ağzı bozuk, öylesine kıskançbir adammış ki kariyerinin ilk döneminde uğradığı başarısızlıklar bile onun canını çok fazla yakmamış. Kendi ifadesiyle "Büyük acılara hiç de yabancı değilmiş".

Bu "büyük acılara yabancı olmama" durumu belli ki onun hayatını değiştiren ünlü filmin unutulmaz repliğine de yansımış.

"Acı yok Rocky, acı yok" dediğimizde kimden söz ettiğimizi anlayacaksınız zaten. Evet... Sylvester Stallone.

654e26154e3fe1171058ce27.webp

'UMUT İŞİNDEYİM... MUTSUZ SONLARI HİÇ SEVMEM'
Geçen yıl karısı Jennifer Flavin ile ayrılması ve sonra tekrar bir araya gelmesiyle gündemin ilk sıralarına yerleşen 77 yaşındaki Stallone'nin hayatı da bir dijital platform için belgesel haline getirildi.

Ünlü yıldız o kapsamda da geçmiş hayatına dair çarpıcı açıklamalarda bulundu. Bunlardan biri de anne ve babasıyla ilişkileri.

Sylvester Stallone, o belgesel kapsamında hayata bakışına dair çok çarpıcı bir cümle söyledi: " Ben umut işindeyim... Mutsuz sonlardan nefret ederim."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet