Denizde Kaybolan Öğrenciler İçin Arama Çalışmaları Sürüyor: Cep telefonu ve mont bulundu

Trabzon'un Beşikdüzü ilçesinde, fırtına sırasında cep telefonuyla fotoğraf çekerken dalgaların sürüklediği iki lise öğrencisi için arama kurtarma çalışmaları devam ediyor. Öğrencilere ait olduğu düşünülen eşyalar bulundu.

Yayınlanma:
Denizde Kaybolan Öğrenciler İçin Arama Çalışmaları Sürüyor: Cep telefonu ve mont bulundu

Trabzon'un Beşikdüzü ilçesinde, fırtına nedeniyle denizde oluşan dev dalgaları cep telefonu kamerasıyla çekerken dalgalara kapılan ve denize sürüklenen Beşikdüzü İMKB Fen Lisesi öğrencileri Emir Berke Aşık ve Uğurcan Korkmaz için arama kurtarma çalışmaları 4’üncü gününde de devam ediyor.

Sürmene Arama-Kurtarma Derneği (SÜR-AK) gönüllülerinin, olay yerine yakın bir sahilde, kayıp öğrencilere ait olabilecek mont, cep telefonu, kalem ve para bulması üzerine arama çalışmaları bu bölgede yoğunlaştırıldı.

Yoğun Arama Çalışmaları Yapılıyor

27 Kasım'da meydana gelen olayın ardından Sahil Güvenlik Komutanlığı, AFAD, polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Arama çalışmaları, olumsuz hava şartlarına rağmen devam ediyor. Sabah saatlerinde başlayan çalışmalara Sahil Güvenlik, deniz polisi, AFAD ve itfaiye ekipleri katılıyor. Yaklaşık 100 kişilik ekip, akıntı tehlikesine dikkat ederek bölgede arama yapıyor. AFAD dalgıçları, sonar teknolojili cihazla su altında arama gerçekleştiriyor.

SÜR-AK gönüllüleri tarafından bulunan eşyaların ardından, arama çalışmaları söz konusu bölgede yoğunlaştırıldı. Bu trajik olay, bölgedeki ve ülke genelindeki toplumun dikkatini çekti ve gençlerin güvenliği konusunda farkındalığı artırdı. Kayıp öğrencilere ulaşmak için devam eden arama kurtarma çalışmalarının sonucu merakla bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet