Türkiye'yi Vuracak Afad Uyarısı: Yağmur Ve Fırtına Geliyor!

Yağışlar ve fırtınalar tüm Türkiye'yi etkilerken, AFAD 26 Kasım Pazar günü için 64 il için alarm verdi. 44 il için “turuncu”, 20 il için “sarı” meteorolojik uyarı yapıldı.

Yayınlanma:
Türkiye'yi Vuracak Afad Uyarısı: Yağmur Ve Fırtına Geliyor!

Yağışlar, ülke genelinde olumsuz etkiler yaratarak birçok kenti etkiledi. Valilikler ve Meteoroloji, alarm mesajları yayınladı. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), 26 Kasım Pazar günü için 44 il için “turuncu”, 20 il için “sarı” meteorolojik uyarı yaptı.

Kuvvetli Rüzgar ve Fırtına Bekleniyor

AFAD'ın verdiği bilgiye göre, yarın Marmara, Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu, Karadeniz ve Doğu Anadolu’nun kuzeyinde kuvvetli rüzgar ve fırtına bekleniyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü değerlendirmelerine göre, 44 il arasında bulunan Afyonkarahisar, İstanbul, İzmir, Trabzon ve daha fazlası için “turuncu” meteorolojik uyarı yapıldı.

Yapılan açıklamada, Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan son bilgiler ve yapılan değerlendirmelere göre, Afyonkarahisar, Aksaray, Amasya, Ankara, Antalya, Artvin, Balıkesir, Bartın, Bayburt, Bolu, Burdur, Bursa, Çanakkale, Çankırı, Çorum, Denizli, Düzce, Giresun, Gümüşhane, Isparta, İstanbul, İzmir, Karabük, Kastamonu, Kayseri, Kırıkkale, Kırşehir, Kocaeli, Konya, Kütahya, Manisa, Muğla, Ordu, Rize, Sakarya, Samsun, Sinop, Sivas, Tekirdağ, Tokat, Trabzon, Yalova, Yozgat ve Zonguldak’ın aralarında bulunduğu 44 il için “turuncu” meteorolojik uyarı yapıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet