Ünlü Fenomenler Cezaevinde: Bahar Candan'ın Cezaevi Tartışmaları

Stil yarışmalarıyla tanınan Bahar Candan ve Nihal Candan, dolandırıcılık ve kara para aklama suçlamalarıyla tutuklanarak cezaevine gönderildi. Cezaevi sürecinde yaşanan tartışmalar ve iddialar, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Yayınlanma:
Ünlü Fenomenler Cezaevinde: Bahar Candan'ın Cezaevi Tartışmaları

Stil yarışmalarıyla ünlenen Bahar Candan ve Nihal Candan, dolandırıcılık ve kara para aklama suçlamaları nedeniyle mahkeme tarafından tutuklandı. Cezaevine sevk edilirken Bahar Candan'ın, "Ünlü olduğum için cezaevine giriyorum" şeklindeki ifadeleri dikkat çekti. Cezaevine girişi sırasında infaz memuruyla yaşadığı tartışma da gözlerden kaçmadı.

Gazeteci Emrullah Erdinç'in aktardığı bilgilere göre, Nihal Candan'ın cezaevinde sık sık ağladığı, neredeyse konuşmadığı belirtildi. Bahar Candan'ın ise daha agresif bir tavır sergilediği ve infaz memurlarıyla sürekli tartışma halinde olduğu ifade edildi. İnfaz koruma memurlarıyla yaşanan anlaşmazlıkların sebebinin, Bahar'ın sürekli şikayet etmesi ve restoran gibi bir yer olmadığı konusunda uyarılara rağmen beğenmediği yemekler olduğu dile getirildi.

CEZAEVİ SÜRECİNDE GERGİNLİKLER YAŞANIYOR

Bahar Candan'ın cezaevi sürecinde sayıma kalkışta sorun çıkardığı ve uyarmalar üzerine harekete geçtiği belirtildi. İddialara göre, Candan kardeşlerin en büyük şikayetleri arasında yemeklerin kalitesizliği bulunuyor. Bu gelişmeler, sosyal medyada büyük bir ilgi ve tartışma yaratmış durumda.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet