Bilecik'te Yanlışlıkla Defnedilen Cenazeler!

Bir hastanede yaşanan karışıklık sonucu, Fatma Avcı ve Teyfik Yaman'ın cenazeleri yanlışlıkla teslim edildi. Avcı'nın cenazesi Yaman'ın ailesine, Yaman'ın cenazesi ise Avcı'nın yakınlarına verildi. Cenaze namazları kılındıktan sonra durum fark edildi ve yanlışlık düzeltildi. İl Sağlık Müdürlüğü konuyla ilgili soruşturma başlattı.

Yayınlanma:
Bilecik'te Yanlışlıkla Defnedilen Cenazeler!

20 Kasım'da yaşamını yitiren Fatma Avcı ve Teyfik Yaman'ın cenazeleri, aynı hastane morguna konuldu. Ancak Yaman'ın cenazesini almak üzere hastaneye gelenler, yanlışlıkla Avcı'nın cenazesini teslim aldı. Benzer şekilde, Avcı'nın cenazesini almak için gelenler ise yanlışlıkla Yaman'ın cenazesini aldı.

aw081944-04-horz-1700657428.jpeg

Yakınları, cenaze namazlarını kıldıktan sonra durumu fark etti. Avcı'nın cenazesinin yanlışlıkla Yaman'ın ailesine verildiği ve Beyce köyündeki mezarlığa defnedildiği ortaya çıktı. Durumu öğrenen Avcı'nın yakınları, hastaneye başvurarak durumu bildirdi. Bunun üzerine Avcı'nın mezarı açılarak cenaze yakınlarına teslim edildi. Yaman'ın cenazesi ise kılınan cenaze namazının ardından köy mezarlığına defnedildi.

Avcı'nın torunu avukat Duygu Akkaya, yaşanan durumu hastaneden ölüm haberi aldıktan sonra cenazeyi görmek için hastaneye gittiklerini ve sonrasında cenazeyi teslim almak üzere tekrar geldiklerini belirtti. Yanlışlıkla cenazelerin karıştığını fark etmeleri üzerine hastane yönetiminin işlem başlattığı biliniyor. Akkaya, yaşanan karışıklığı gidermek için mezarların açıldığını, Avcı'nın cenazesinin tekrar alındığını ve defnedildiğini ifade etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet