Zonguldak'ta Heyelan Nedeniyle Hastane Yolu Çöktü

Zonguldak'ta, Uzun Mehmet Göğüs Hastalıkları Hastanesi'ne giden yolun bir bölümü, yaşanan heyelan sonucu çöktü. Polis ve belediye ekipleri, bölgeye ulaşarak güvenlik önlemleri aldı ve yol trafiğe kapatıldı.

Yayınlanma:
Zonguldak'ta Heyelan Nedeniyle Hastane Yolu Çöktü

Zonguldak'ta etkili olan yoğun yağışlar, Uzun Mehmet Göğüs Hastalıkları Hastanesi'ne giden yolun bir bölümünün çökmesine neden oldu. Sabah saatlerinde Mithatpaşa Mahallesi Hayri Bey Sokak'ta meydana gelen heyelan sonucu, hastaneye ulaşımı sağlayan yol zarar gördü.

Hastaneye Ulaşım Alternatif Yollarla Sağlanıyor

Olayın ardından ihbar üzerine bölgeye gelen polis ve belediye ekipleri, incelemelerde bulunarak çöken yolu bariyer ve şeritlerle trafiğe kapattı. Vatandaşlar, güvenlik nedeniyle bölgeden uzaklaştırıldı.

aa-20231209-33140812-33140811-zonguldakta-heyelanda-bir-bolumu-coken-yol-trafige-kapatildi.jpeg

Öte yandan, Uzun Mehmet Göğüs Hastalıkları Hastanesi'ne ulaşımın, çevredeki ara sokaklar üzerinden sağlandığı bildirildi. Yaşanan bu durum, hem hastane personeli hem de hastane ziyaretçileri için alternatif ulaşım yollarının kullanılmasını gerekli kıldı. Yetkililer, heyelanın sebepleri ve yolun yeniden kullanıma açılması için gerekli çalışmaların yapılması konusunda çalışmalara başladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet