Amerika'ya Taşınan Ünlü Türk Falcının Kazancı Göz Kamaştırıyor

Kahve falı bakarak büyük bir fenomen haline gelen ünlü Türk falcı, namı artık Amerika'ya kadar ulaştırdı ve bu süreçte önemli bir servet elde etti. Seans başı aldığı ücret ise dudak uçuklatacak düzeyde.

Yayınlanma:
Amerika'ya Taşınan Ünlü Türk Falcının Kazancı Göz Kamaştırıyor

Türkiye doğumlu ve ABD'de büyüyen ünlü Türk falcı Honeybrew, kahve falı bakarak büyük bir ün kazandı. Babasından öğrendiği kahve falı sanatını kullanarak, müşterilerine Türk kahvesi içirdikten sonra fincandaki telvelerin şekillerini yorumlayarak gelecekleri hakkında bilgiler veriyor.

Falcılıkta Yeni Bir Boyut

Her seans için 49 dolar alan Honeybrew, özel kahve falı seansları için 400 dolar ve kurumsal fal gösterileri için ise 1.400 dolar ücret talep ediyor. Beş yıl önce barmenlik kariyerini bırakarak falcılık mesleğine adım atan Honeybrew, kısa sürede uluslararası bir üne kavuştu.

falci.webp

ABD başta olmak üzere dünya genelinde birçok müşteri çeken Honeybrew'un aylık geliri 8 bin dolara (28.12.2023 güncel dolar kuruyla yaklaşık 235.594,40 TL) ulaşıyor. Bu başarısıyla Honeybrew, geleneksel Türk kahve falı sanatını uluslararası bir alana taşıyor ve bu alanda önemli bir isim haline geliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet