5 Dakikada Magazin Turu!

Hülya Avşar yüzü olduğu marka ile 25 milyon TL’lik anlaşma yaptı. Ünlü oyuncunun markanın temsilcisi olarak görevine devam etmesinin yanı sıra kendi adını taşıyan özel tasarım mücevherler de satışa sunulacak.

Yayınlanma:
5 Dakikada Magazin Turu!

Hülya Avşar’ın mücevher markasıyla 25 milyon TL’lik anlaşması, ünlü oyuncunun ne kadar değerli bir isim olduğunu bir kez daha gösterdi. İkinci kez markanın yüzü olmaya karar vermesi, marka ile olan güçlü bağını ve işbirliğine olan güvenini ortaya koyuyor. Ayrıca, Hülya Avşar adını taşıyan özel tasarım mücevherlerin de satışa sunulacak olması, hayranlarının ilgisini çekecek ve beğeni toplayacak.

Diğer taraftan, Sinan Güleryüz ile eşi Özge Özder, romantik bir kutlama yaparak 5. Evlilik yıldönümlerini kutladı. Mutlu çift, evliliklerinin nasıl geçtiği sorusuna “Rüya gibi” ve “Ne ara geçti anlamadım” şeklinde cevaplar vererek mutluluklarını dile getirdi.

Sinem Ünsal Berk Cankat ile İlişki Yaşıyor

Oyuncu Sinem Ünsal ise bir süredir Berk Cankat ile ilişkisi hakkında haberlerle anılıyordu. Anadolu yakasında el ele yürüyen çift, hayranları tarafından görüntülendi ve aşklarının yoğun ilgi gördüğü gözlemlendi.

İrem Derici, Ağustos ve Ekim aylarında vereceği konserler için hazırlıklara başladı. Şovlarının şimdiden merakla beklenmesi, Derici’nin yeteneğine ve performansına olan güveni gösteriyor. İrem Derici’nin konser hazırlıklarına başlaması, onun sahne performansına olan güvenini ve takipçilerini bekleyen sürprizlerle dolu bir şov sunacağına olan inancını yansıtıyor. Onun enerjisi ve yeteneğiyle sahnede vereceği şovları sabırsızlıkla bekleniyor.

Gülşen ise İzmir’de sevenleriyle buluştuğu konserde, Farda imzalı özel tasarım kıyafetleriyle denizkızını andıran bir şıklık sergiledi. Gülşen’in konserindeki denizkızı görünümü, modaya ve sahne şovlarına olan özgün ve cesur yaklaşımını bir kez daha ortaya koyuyor. Sahnedeki enerjisi ve şıklığı, dinleyicilerine unutulmaz bir gece yaşattı.

Özlem Yıldız ve Mete Vardar ise İtalya’da romantik anlar yaşıyor ve sevgilerini fotoğraflayarak ölümsüzleştiriyorlar.

Diğer ünlü isimler de sosyal medyada esprilerle dolu buluşmalar ve unutulmaz konserlerle adından söz ettiriyor. Tüm bu güzel anlar ve olaylar, magazin dünyasına renk katmaya devam ediyor. Özlem Yıldız ve Mete Vardar’ın aşk dolu tatili, sosyal medyada dikkat çekiyor. Romantik anlarını fotoğraflamak ve ölümsüzleştirmek, çiftin birbirlerine olan sevgi ve bağlılıklarını gösteriyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet