53 Yaşındaki Serdar Ortaç’tan Şok Edici İtiraf! O Kişi İle Evleniyor

Uzun yıllardır müzik dünyasının vazgeçilmez isimlerinden biri olan Serdar Ortaç, son dönemlerde sadece şarkılarıyla değil, sosyal medya platformlarındaki yayınları ve açıklamalarıyla da gündemde kendine sıkça yer buluyor.

Yayınlanma:
53 Yaşındaki Serdar Ortaç’tan Şok Edici İtiraf! O Kişi İle Evleniyor

Özellikle eski eşi Chloe Loughnan hakkındaki ifadeleriyle uzun süre tartışma konusu olan ve geniş yankılar uyandıran Ortaç, bu kez sürpriz bir şekilde farklı bir konuyla gündeme geldi.

Ünlü şarkıcı, bir canlı yayında gelecekte tekrar evlenebileceği sinyalini vererek, bu kişinin kim olacağını açıkladı. Bu açıklama, Serdar Ortaç'ın kişisel yaşamının merak edilen bir yönünü aydınlatırken, magazin gündemini de sarstı. Serdar Ortaç'ın evlilikle ilgili yaptığı bu önemli açıklama, hayranları ve medya tarafından büyük bir ilgiyle karşılandı.

Ortaç’ın Sözleri Büyük Tepki Görüyor

Ünlü pop sanatçısı Serdar Ortaç, son dönemde yaptığı açıklamalarla magazin gündeminde sıkça yer aldı. MS hastalığı ile mücadele eden ve fiziksel olarak zor günler geçiren Ortaç, özellikle eski eşi Chloe Loughnan ile ilgili yaptığı açıklamalarla büyük yankı uyandırdı. Bu açıklamaların ardından nafaka ödeyemediği iddiaları ve haciz kararıyla karşılaşması, onu daha da zor bir duruma soktu. Ortaç'ın, kadınlara yönelik yaptığı çıkışlar ise büyük tepki çekti.

Ortaç, kadınlara ve eski eşine yönelik ağır ifadelerle dolu sözlerle gündeme geldi. Bu sözler, toplumsal cinsiyet eşitliği konusunda dikkatli olan birçok kişi tarafından eleştirildi. Ortaç sadece kadınlara değil erkeklere de ağır ithamlarda bulundu. Bu açıklamalar yüzünden pek çok yerden tepki gördü.

Ortaç Bakın Kimle Evlenecekmiş

Ünlü sanatçı Serdar Ortaç, son dönemde sağlık sorunları, eski eşiyle ilişkisi ve yaptığı açıklamalarla gündemde sıkça yer almıştı. Şimdi de beklenmedik bir aşk itirafı ile magazin dünyasını şaşırttı.

Geçtiğimiz hafta Bursa'da sahne alan Ortaç, "Bu benim son turnem" diyerek konserlerine son vereceğini açıkladı. Bu açıklama hayranlarını üzdü ve şaşırttı. Ortaç, gelecekte sadece videolardan takip edileceğini ifade etti ve "Artık bekar ve dullara şarkı okuyacağım" dedi.

Ardından, bir canlı yayında sürpriz bir şekilde aşk hayatına dair büyük bir itiraf yaptı. Ortaç, canlı yayın esnasında bir şarkısını açarak "İnci, aşkım benim, bu şarkı sana gelsin. Ben İnci ile evleneceğim. Beraber öleceğiz." diyerek İnci adında bir kişiye olan duygularını dile getirdi. İnci'nin kim olduğu sorulunca da "Benim kızıl saçlı dansçım" cevabını verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet