Ajda Pekkan, Kızılcık Şerbeti Dizisine Konuk Oluyor

Show TV'nin popüler dizisi "Kızılcık Şerbeti"nde, Türk müziğinin efsane ismi Ajda Pekkan konuk oyuncu olarak yer alacak. Pekkan'ın kendisi olarak dizide yer alacağı bölüm, yılbaşı gecesi veya 29 Aralık Cuma günü izleyicilerle buluşacak.

Yayınlanma:
Ajda Pekkan, Kızılcık Şerbeti Dizisine Konuk Oluyor

Türk müziğinin efsane ismi Ajda Pekkan, Show TV'nin sevilen dizisi "Kızılcık Şerbeti"ne konuk olacak. Dizinin yapımcısı Faruk Turgut ile özel bir görüşme yapan Pekkan, dizinin hayranı olduğunu belirterek, yılbaşı gecesi veya 29 Aralık Cuma gecesi yayınlanacak bölüme konuk olmayı kabul etti.

"Bayılarak izliyorum" diyerek dizinin kendisini etkilediğini belirten Pekkan, RTÜK tarafından ceza alınan dönemde de dizinin yapımcısını arayarak desteklerini iletmişti. Ajda Pekkan'ın dizide herhangi bir karakteri canlandırmayacağı, kendisi olarak yer alacağı belirtildi.

6567357d26ae1628-w1200xh1087.webp

Temizmagazin'den Seyhan Erdağı'nın haberine göre; dizinin Aralık ayında yapılacak çekimlerine Süperstar, Ajda Pekkan olarak katılacak. Eğer bir son dakika değişikliği olmazsa, Ajda Pekkan'lı bölüm yılbaşı gecesi ya da 29 Aralık Cuma gecesi ekrana gelecek. Bu özel bölüm, dizinin hayranları ve Ajda Pekkan'ın sevenleri için unutulmaz bir gece vaat ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet