Alanya'da toprak tonlarıyla modern buluşma! Genç modacının kreasyonu göz kamaştırdı

Genç modacı Alara Kaptanoğlu, ilk kreasyonu olan 'Incandescent' için çekimleri Alanya Dim Mağarası'nda tamamladı. Abiye koleksiyonunda toprak tonları ve modern detaylar ön plana çıkıyor.

Yayınlanma:
Alanya'da toprak tonlarıyla modern buluşma! Genç modacının kreasyonu göz kamaştırdı

Alanya'nın genç modacısı Alara Kaptanoğlu, moda dünyasına "Incandescent" adını verdiği ilk kreasyonuyla adım attı. Kaptanoğlu'nun tasarımlarının çekimleri, Alanya Dim Mağarası'nda gerçekleştirildi. Saten ve transparan kumaşlarla oluşturulan abiye koleksiyonunda, doğanın toprak tonlarına yer verildi.

ALANYALILAR burada buluşuyor TIKLA TAKİP ET

Kreasyonunun oluşturulmasında ilhamını çocukluğundan beri hayranlıkla izlediği dönem filmlerinden aldığını belirten Alara Kaptanoğlu, tasarım sürecini şu şekilde ifade etti: "Bu ilk koleksiyonumda korseler önemli bir yer tutuyor. Kadınlar geçmiş dönemlerde bel inceltmek için kullandıkları korseleri modern bir bakış açısıyla yeniden yorumlayarak, göğüs ve boyun bölgelerine odaklandım. Geçmiş ile günümüz abiye anlayışını buluşturma amacındaydım. 'Incandescent' koleksiyonunun adı, bu görkemli buluşmanın göz kamaştırıcı anlamını taşıyor."

Alara Kaptanoğlu, Milano Nuova Accademia di Belle Arti'deki iç mimarlık ve ürün tasarımı lisans eğitimini başarıyla tamamladıktan sonra moda tasarımı alanında yüksek lisans eğitimine devam ediyor. "Incandescent" koleksiyonuyla modaseverlerin karşısına çıkan genç modacı, toprak tonlarının ve modern detayların bir araya geldiği özgün tasarımlarıyla dikkat çekiyor.

Alanya Son Dakika haberleri için Alanya Haber 'i Takip edebilirsiniz

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet