Arda Turan’ın Eşi Aslıhan Turan Kötü Haber Sonrası İlk Kez Konuştu

2018 yılında Arda Turan ile dünya evine giren ve bu evlilikten iki oğlu bulunan Aslıhan Turan, bir süre önce üçüncü bebeğini beklediğini açıklamıştı.

Yayınlanma:
Arda Turan’ın Eşi Aslıhan Turan Kötü Haber Sonrası İlk Kez Konuştu

2018 yılında Arda Turan ile dünya evine giren ve bu evlilikten iki oğlu bulunan Aslıhan Turan, bir süre önce üçüncü bebeğini beklediğini açıklamıştı. "Üçüncüsü kız olursa çok mutlu olurum" diyerek heyecanını paylaşmıştı. Ancak, geçtiğimiz günlerde kötü bir haberle sarsıldılar. Hamilelik sürecinde iki aylık bebeğini kaybeden 37 yaşındaki Aslıhan Turan, bu acı haberi duyduktan sonra ilk kez kameraların karşısına çıktı.

2018 yılında dünyaevine giren eski milli futbolcu Arda Turan ve Aslıhan Doğan, mutlu bir evlilik sürdürüyor. Bu birliktelikten 2018'de Hamza Arda Turan'ı, 2020 yılında ise Asil Aslan Turan'ı kucağına almışlardı. İki oğlu olan çift, her fırsatta ailelerini daha da büyütmek istediklerini dile getiriyor.

Çiftin Mutluluğu Yarım Kaldı

Ünlü çiftten Aslıhan Turan, bir röportajında şu duygusal ifadeleri kullanmıştı: "Kısmet olursa ikimizin de isteği mutlu ve kalabalık bir aile olabilmek. O nedenle arayı açmadan üçüncü çocuğu doğurmak isterim. İki oğlum var çok şükür. O yüzden üçüncüsü kız olsa daha mutlu olurum. Kızım olursa adının Farah Aslıhan koymayı düşünmekteyim.” Bu açıklamalardan kısa bir sonra üçüncü çocuklarını beklediklerini duyuran çiftin bebeklerini kaybetmesi ile heyecanları yarım kaldı.

jyrwb-1693217002-259.webp

Ünlü isim Aslıhan Turan, heyecanlı bir şekilde yeni gelen bebeklerinin sevincini yaşadı. Geçen ay üçüncü bebek haberi ile oldukça sevinen çift şimdi ise bebeklerini kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyor. Böylece ünlü çiftin bebek heyecanı, üzücü bir gelişmeyle yarım kalmış oldu.

Tüm bu yaşanan acı olaydan sonra, önceki gün Nişantaşı Amerikan Hastanesi'nde görüntülenen Aslıhan Doğan Turan, büyük oğlu Hamza Arda ile birlikteydi. Basın mensuplarının geçmiş olsun dileklerini ilettikleri Aslıhan Doğan, gazetecilerin sorularına cevap verdi: "Kendim için değil, Hamza Arda için geldik arkadaşlar. Rutin kontrollerimiz vardı. Şimdi eve gidiyoruz." Aslıdan Turan’ın üzgün olduğu ise objektiflerden kaçmadı.

Bu acı olayla gündeme gelen çiftin diğer çocukları ise merak konusu oldu. Hamza Arda Turan ve Asil Aslan Turan’ın son zamanlardaki halini görenler ise çocuklara hayran kaldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet