Arzum Onan'dan Boşanmanın Ardından Cesur Paylaşım! Mehmet Aslantuğ İle Yaşadığı Ayrılık Sonrası Dikkat Çeken Bornozlu Kare!

Sanat camiasında büyük bir aşk ve örnek çift olarak parmakla gösterilen Mehmet Aslantuğ ve Arzum Onan çifti yakın zamanda boşanmıştı.

Yayınlanma:
Arzum Onan'dan Boşanmanın Ardından Cesur Paylaşım! Mehmet Aslantuğ İle Yaşadığı Ayrılık Sonrası Dikkat Çeken Bornozlu Kare!

Arzum Onan’ın ise boşanma sonrası sosyal medya platformlarında yaptığı paylaşımlar gündem yaratıyor.

Geçtiğimiz Mayıs ayında boşanmalarının ardından çift, el ele adliyeye gitmeleriyle herkesi şaşırtmıştı. Sadece 10 dakika süren mahkeme sonrasında, psikolojik şiddet iddialarıyla ilgili sorulan soruya Mehmet Aslantuğ "Aşk olsun" diyerek cevap vermişti. İkiliyi bir arada görmeye alışkın olan takipçiler, sosyal medyada birlikte çekildikleri fotoğrafları gördüklerinde "Artık silmeyi unuttun herhalde" şeklinde yorumlar yapmaktan geri kalmadılar. Bununla birlikte, Arzum Onan'ın duş sonrası bornozlu paylaşımı da sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Boşanmayı Mehmet Aslantuğ İstemiş

Ünlü çift Arzum Onan ve Mehmet Aslantuğ, 27 yıllık evliliklerini 29 Mayıs'ta tek celsede noktaladı. Her iki oyuncunun yaşadığı evlilik krizi ve boşanma iddiaları, kamuoyunu meşgul etmişti. Arzum Onan, bu konuyla ilgili olarak sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile gerçekleri açığa çıkarmıştı. Onan, paylaşımında "Yaklaşık 30 yıl boyunca sevdiğim adamın, sadece 'psikolojik şiddet' değil, aynı zamanda her daim yanımda olan, destekleyen kişiliği olduğunu ve böyle iftiralara malzeme olmayı kesinlikle hak etmediğini belirttim" şeklinde ifade etti. Aradan geçen süreçte ise boşanma talebinin Mehmet Aslantuğ tarafından geldiği ortaya çıktı.

p7ft3-1692365076-9374.webp

Arzum Onan, boşanma sürecinin daha seviyeli bir yaklaşımla ilerlemesi gerektiği düşüncesiyle davayı kendi başlattığını açıkladı. 29 Mayıs'ta gerçekleşen boşanma ile ilgili olarak yalan iddiaların, kötü niyet taşıdığını ve kasıtlı olarak yapıldığını belirtti. Önceden de ifade ettiği gibi, her ilişkinin zaman içinde yaşadığı yorgunlukların normal olduğunu ve bu durumun birbirlerine duydukları sevgiyi, saygıyı ve ailenin önemini değiştirmediğini vurguladı.

Bornozlu Fotoğraf Olay Oldu

27 yıllık evliliğini sonlandıran Arzum Onan, yakın arkadaşlarıyla moral bulmak amacıyla tatil yapmıştı. Arzum Onan'a bazı takipçileri, "Sonunda huzur!", "Yüreğiniz artık güneş gibi", "Gözlerinizdeki gülümseme harika" gibi yorumlarla destek vermişti. Ayrılığın ardından Arzum Onan, sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla sık sık gündemde kalmıştı. Ancak en son yaptığı paylaşım sosyal medyayı salladı. Duştan sonra bornozlu halini paylaşan Onan, yorum ve beğeni yağmuruna tutuldu. Diğer yandan Onan'ın, eski eşiyle çekilmiş fotoğrafları paylaşmaya devam etmesi de dikkat çekti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet