Aslı Enver, Eşine Şık Pozlar Verdi: Adeta Doğal Güzelliğin Sembolü

Türk televizyonlarının sevilen projeleri 'Kavak Yelleri', 'Suskunlar' ve 'İstanbullu Gelin' ile tanınan başarılı oyuncu Aslı Enver ve iş adamı Berkin Gökbudak, geçtiğimiz ay ilk defa anne ve baba olmanın mutluluğunu yaşamışlardı. Çiftin mutluluğu güzel bir şekilde devam ediyor.

Yayınlanma:
Aslı Enver, Eşine Şık Pozlar Verdi: Adeta Doğal Güzelliğin Sembolü

Çiftin mutlulukları ve ikilinin huzurlu evliliği sürüyor. Aslı Enver, tatil anlarını eşi Berkin'in objektifinden yakaladığı bir fotoğrafıyla takipçileriyle paylaştı. Bu içten anının keyfini sevenleriyle paylaşan çift, pozitif enerjilerini ve aileleriyle geçirdikleri özel anları samimi bir şekilde paylaşmaya devam ediyor. Havuzda eşine poz veren Aslı Enver, çekilen fotoğrafları sosyal medyadan da paylaştı.

Her Adımları Sürpriz

Kasım ayıda sessiz sedasız bir şekilde dünya evine giren sevilen oyuncu Aslı Enver ve iş insanı Berkin Gökbudak’ın nikah haberi sürpriz bir şekilde duyurulmuştu. Bu sade ve özel nikah töreninden sonra ise, sürpriz bir hamilelik haberi geldi ve Aslı Enver’in iki aylık hamile olduğu ortaya çıktı. Oyuncunun hamileliği, rol aldığı dizi projesini bırakmasına da yol açmıştı.

Berkin Gökbudak ve Aslı Enver çifti, daha sonra 4 Temmuz tarihinde sevinçli bir haberi paylaştı. Sağlıklı bir şekilde dünyaya gelen kızlarına "Elay" adını verdiler. Bu güzel ailenin mutluluğunu, Aslı Enver kısa bir süre sonra sosyal medya hesabından eşi ve kızıyla birlikte verdiği pozlarla paylaştı. Objektif karşısında neşeli bir şekilde yer alarak ailesinin mutlu anlarını yansıtan ünlü oyuncu, takipçileri tarafından büyük ilgi gördü. Ailesinin yanı sıra kızının doğumundan sonra ki mutluluklarını da samimi bir şekilde paylaşmaya devam ediyor.

Kusursuz Güzelliği ile Dillerden Düşmüyor

Tecrübeli oyuncu Aslı Enver, 39 yaşına girmiş olmasına rağmen enerjisi ve gençliğiyle adından söz ettirmeye devam ediyor. Son olarak, 6.5 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından güncel bir fotoğrafını paylaştı.

Bu kez havuz kenarında eşine poz veren Enver, paylaşımının altına sevgilisi Berkin Gökbudak'ı etiketledi. Yayınladığı bu içten ve romantik fotoğraf, kısa sürede büyük bir ilgiyle karşılaştı. Gönderiye gelen 138 bin beğeni, Enver'in takipçilerinin ve hayranlarının ona duyduğu ilginin ne kadar büyük olduğunun bir göstergesi oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet