Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy'un Romantik Yıldönümü Paylaşımı

Ünlü oyuncu Berk Oktay ve eşi Yıldız Çağrı Atiksoy, birinci yıldönümlerini kutlamak için duygusal bir paylaşım yaptılar. Bu paylaşım, sade bir düğünle evlenen çiftin mutlu birlikteliğini ve aşkını yansıtıyor.

Yayınlanma:
Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy'un Romantik Yıldönümü Paylaşımı

Ünlü oyuncu Berk Oktay ve eşi Yıldız Çağrı Atiksoy, geçtiğimiz yaz sade bir törenle dünyaevine girdiler. Bu özel birlikteliklerini birinci yıldönümlerinde sosyal medya hesaplarından romantik bir paylaşımla kutladılar. Berk Oktay'ın paylaştığı fotoğraf ve yazı, takipçileri tarafından büyük bir ilgiyle karşılandı.

Sade ve Zarif Düğünleri

Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy'un düğünü, sade ve zarif bir törenle gerçekleşti. Geniş bir davetli listesi yerine sadece yakın dostlarının katıldığı bu özel gün, çiftin aşkını ve sadeliği bir araya getirdi.

Duygusal Bir Yıldönümü Notu

Berk Oktay'ın paylaştığı fotoğrafın altına eklediği not, gözlerden kaçmadı. Oktay, "Hayatıma girdiğin güne, bana yoldaş, dost olduğun güne, ruhumla bir olduğun, beni iyileştirdiğin, ruhum olduğun her saniyeye gerçekten şükürler olsun. Biricik eşim ve sonsuzluğum olmayı kabul ettiğin için gerçekten teşekkür ederim. 1. Yılımız kutlu olsun. Son nefesimi de senin yanında, seninle vermek dileği ile. Ömrüm 9.9.2022" notuyla duygusal bir mesaj ile eşini övdü.

Takipçilerden Nazar Değmesin Yorumları

Çiftin paylaştığı romantik fotoğraf, takipçilerinden yoğun ilgi gördü. "Nazar değmesin," "Maşallah," gibi yorumlar, çiftin mutluluğuna dair dileklerini yansıttı.

Hediye Olarak Kıbrıs'tan Ev Aldı!

Berk Oktay, eşine romantik bir sürpriz yaparak Kıbrıs'tan ev aldı. Bu jest, çiftin ilişkisinin ne kadar sağlam temeller üzerine kurulu olduğunu gösteriyor.

Mutlu Birliktelikleri Sosyal Medyada

Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy, sık sık sosyal medya hesaplarından mutlu anlarını ve birlikteliklerini paylaşıyorlar. Takipçileri, çiftin birbirlerine olan sevgisi ve saygısı karşısında hayranlıkla izliyor.

Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy'un birinci yıldönümleri, sade ve romantik bir paylaşımla kutlanarak aşk dolu birlikteliklerini pekiştirdi. Çiftin mutluluğu ve sevgisi, takipçilerine ilham kaynağı oluyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet