Çağla Şikel Oğluyla Buz Dolu Fıçıya Girdi!

Çağla Şikel, Emre Altuğ ile boşandıktan sonra çocuklarıyla daha fazla vakit geçirmeye odaklandı.

Yayınlanma:
Çağla Şikel Oğluyla Buz Dolu Fıçıya Girdi!

Son zamanlarda avukat Nail Gönenli ile olan aşk hayatıyla da gündemde yer alıyor. Tatil için oğullarıyla birlikte buz dolu bir fıçının içine giren Şıkel, bu anları sosyal medyada paylaştı. Şıkel, paylaşımında oğlu Kuzey ile buzlu su deneyimini cesaretlendiren bir not yazdı. Soğuktan nefret ettiklerini ancak soğuk suda yüzmenin ve soğuk duş almanın sağlığa olan faydalarını öğrenince bu deneyimi yaşamak için sabırsızlandığını ifade etti. Mental olarak bu deneyime hazırlandığını ve zihinsel olarak soğuğun dayanılmaz olduğunu düşündüklerini belirtti. Ancak deneyimi yaşadıktan sonra soğuğa olan algılarının değiştiğini vurguladı. Bu tür deneyimlerin kendisine ve oğluna cesaret verdiğini belirten Çağla Şıkel, soğuk suyun sağlık açısından faydalarına dikkat çekti. 4 derece suda 2 dakikalık rüya gibi bir deneyim yaşadığını ve bunu herkesin denemesini tavsiye ettiğini ifade etti.

c1.jpeg

Sosyal Medya Hesabından Paylaştı

Çağla Şıkel, sosyal medya hesabından yaptığı bu paylaşımla takipçilerine hem cesaret veriyor hem de sağlıklı yaşam tarzına dikkat çekiyor. Oğluyla birlikte keyifli anlar yaşamak ve yeni deneyimlere açık olmak, onun örnek alınan annelik tutumunu yansıtmaktadır. Çağla Şıkel, Türk televizyon ve modellik dünyasının ünlü isimlerinden biridir. 2 Ocak 1981 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. Genç yaşlarda mankenlik kariyerine adım atan Şıkel, güzelliği ve yeteneği sayesinde kısa sürede dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır. Moda dünyasının önde gelen markaları için podyumlarda ve dergi kapaklarında boy göstererek büyük bir başarı elde etmiştir.

c2.jpeg

Aynı zamanda televizyon programlarında sunuculuk da yaparak ekranlarda da kendini göstermiştir. “Survivor Türkiye” programında da yarışmacı olarak yer alarak izleyicilerin beğenisini kazanmıştır. Özel hayatında da medyanın ilgisini üzerine çeken Çağla Şıkel, Emre Altuğ ile evlenmiş ve iki oğlu dünyaya gelmiştir. Ancak 2012 yılında Emre Altuğ ile boşanmıştır. Boşanmanın ardından çocuklarına daha fazla zaman ayırmak için kariyerine ara vermiş ve ailesiyle daha fazla vakit geçirmeyi tercih etmiştir. Sosyal medya hesaplarını aktif kullanan Şıkel, özellikle çocuklarıyla yaşadığı anları paylaşarak takipçileriyle güzel anılarını paylaşıyor. Tatil fotoğrafları ve eğlenceli videolarıyla takipçilerine keyifli anlar yaşatıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet