Ceyda Düvenci'den Şaşırtan Görüntüler ve Çarpıcı Açıklamalar! 8 Yıllık Evliliği Son Bulan Ünlü İsim Gündemi Sarsıyor

2013 yılında ayrılmış olduğu eşi Engin Akgün ile Melisa adını verdikleri bir kızı olan Ceyda Düvenci, 2015 yılında meslektaşı Bülent Şakrak ile dünya evine girmişti. Ali adını verdikleri bir oğulları olan ünlü çift, 8 yıl süren evliliklerini geçtiğimiz haftalarda tek celsede sonlandırdı.

Yayınlanma:
Ceyda Düvenci'den Şaşırtan Görüntüler ve Çarpıcı Açıklamalar! 8 Yıllık Evliliği Son Bulan Ünlü İsim Gündemi Sarsıyor

Boşanmanın ardından yaptıkları paylaşımlarla adlarından sıkça söz ettiren bu çiftten Düvenci, bu defa stüdyo görüntüleriyle gündeme geldi. Ünlü oyuncunun, Seda Sayan ile ilgili yaptığı açıklamalar da büyük ilgi gördü. Ceyda Düvenci'nin bu anları ve sözleri, izleyenlerin dikkatini çekmeyi başardı.

Boşanma Sonrası Yapılan Paylaşımlar Gündem Oldu

İlk evliliğini 2000-2002 yılları arasında gerçekleştiren ve 2008'de kızının babası olan Engin Akgün ile yeniden nikah masasına oturan Ceyda Düvenci, 2013 yılında bu ilişkisini sonlandırmıştı. 2015 yılında ise meslektaşı Bülent Şakrak ile dünya evine giren Düvenci, eşiyle birlikte verdikleri mutlu aile pozlarıyla da sık sık gündemde yer almıştı.

Herkesin imrenerek baktığı bu 8 yıllık evlilik ise geçtiğimiz haftalarda tek celsede noktalandı. Boşanmanın ardından yaptıkları paylaşımlarla adlarından yeniden söz ettiren çiftten Düvenci, bu defa stüdyo görüntüleriyle dikkatleri üzerine çekti.

Seda Sayan Şarkıları İle Çekim

Yaz tatilinin sona ermesiyle birlikte Ceyda Düvenci, yeni sezonun fotoğraf çekimleri için kamera karşısına geçti. Yapım ekibi, ünlü oyuncunun enerjisini yükseltmek amacıyla Seda Sayan'ın şarkılarını açtı ve bu anlar eğlenceli dakikalara dönüştü. Mavi bir elbiseyle kameraların karşısına geçen Düvenci, Sayan'ın şarkıları eşliğinde dans etti ve söyledikleri izleyicilerin dikkatini çekti. Seda’nın kadınlığı bana gelsin diye dans ettiğini ifade eden Düvenci, eğlenceli bir şekilde ekranlara yansıdı.

Sosyal medya platformlarını aktif bir şekilde kullanan Ceyda Düvenci, geçtiğimiz günlerde dikkat çekici Instagram paylaşımları yapmıştı ve şimdi de bu eğlenceli anları da paylaşımlarına ekledi.

Her Paylaşımı Olay Oluyor

Ünlü oyuncu, öpücük gönderirken çekilen bir fotoğrafını Instagram'ın hikaye bölümünde paylaşmıştı ve altına "O kadar komiksiniz ki bazen... Bazılarınızı hadsizliğinizden öpmelere doyamıyorum" notunu düşmüştü. Ardından, Mevlana'nın sözlerini de paylaşmıştı. Düvenci, paylaşımına şu ifadeleri ekledi: "En sevdiğim şiirlerden biri... Hayatımda her daim; kendi yollarında olmayan, dedikodu ve varsayımlarla beslenen, saygı ve sınırların farkında olmayan ve son dönemlerde daha da artan klavye kahramanlarına, bu sözleri hatırlatmayı seviyorum." diyerek bazı kişilere cevabını verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet