Defne Samyeli Bodrum'dan Yaptığı Paylaşımlarla Gündemde

Ünlü televizyon sunucusu ve şarkıcı Defne Samyeli, Bodrum tatilinden paylaştığı fotoğraflarla sosyal medyanın gündemine oturdu.

Yayınlanma:
Defne Samyeli Bodrum'dan Yaptığı Paylaşımlarla Gündemde

Geçtiğimiz ay Çinli araştırmacılar tarafından genetik bilim üzerine incelenen Samyeli, bu kez Bodrum tatilinden çektiği karelerle büyük ilgi gördü. 51 yaşındaki Samyeli, genç ve fit görünümüyle dikkat çekiyor. Tatil fotoğrafları, binlerce beğeni ve yorum aldı. Defne Samyeli'nin genetik bilimle ilgili çalışmaları da devam ediyor. Pekin'e gitmeye hazırlanan ünlü isim, genetik ve cilt gençliği konularında toplantılar yapacak ve konferanslar verecek. Samyeli, güzellik ve gençlik sırlarını takipçileriyle paylaşmaya devam ediyor.

Ünlü televizyon sunucusu ve şarkıcı Defne Samyeli, Bodrum'da geçirdiği tatil anlarından paylaştığı fotoğraflarla sosyal medyanın gündemine oturdu. Geçtiğimiz ay Çinli araştırmacılar tarafından genetik bilim üzerine incelenen Samyeli, bu sefer Bodrum tatilinden çektiği karelerle dikkat çekti.

6512705886b24a2958b9ecc6.webp

Genetik Bilimi Çalışmalarıyla Dikkat Çekmişti

Çin'in önemli üniversitelerinden Xiamen Üniversitesi'nde gerçekleştirilen bir araştırmada, dünyadaki genetik kökenler ve cilt gençliği üzerine çalışmalar yürütülüyordu. Bu araştırma kapsamında Türkiye'den Defne Samyeli de incelenmişti. Üniversitenin daveti üzerine Pekin'e gitmeye hazırlanan Samyeli, hem genetik ve cilt gençliği üzerine çalışan araştırmacılarla bir toplantıda buluşacak hem de yaklaşık 4000 kişiye cilt sağlığı ve güzellik konusunda konferans verecekti.

651270af86b24a2958b9ecd1.webp

Bodrum Tatiliyle Sosyal Medyada Gündem

Son olarak Bodrum'da tatil yapmaya devam eden Defne Samyeli, kaldığı otelin balkonundan çekilen fotoğrafları sosyal medya hesabında paylaştı. Bu gönderiler, özellikle Samyeli'nin 51 yaşında olmasına rağmen genç ve fit görünümüyle dikkat çekti. Tatil fotoğrafları, kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı. Samyeli'nin ayçiçeği emojisiyle paylaştığı bu kareler, takipçileri tarafından büyük ilgi gördü.

Defne Samyeli'nin genetik bilimle ilgili yapılan çalışmanın ardından güzellik ve cilt sağlığı konularında vereceği konferanslar ve katılacağı toplantılar da merakla bekleniyor. Sosyal medya üzerinden paylaştığı pozlarla gençlik ve güzellik sırlarını takipçileriyle paylaşan Samyeli, bu alandaki etkinliklerine de devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet