Demet Akalın, Okan Kurt'a “İşsiz” Diyen Takipçisine Resmen Kapak Yaptı

2012 yılında Okan Kurt ile dünya evine giren ve 2014'te Hira ismini verdikleri kızını kucaklayarak anne olmanın mutluluğunu yaşayan Demet Akalın, her adımıyla dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor.

Yayınlanma:
Demet Akalın, Okan Kurt'a “İşsiz” Diyen Takipçisine Resmen Kapak Yaptı

Hem kariyer başarısı hem de kişisel hayatındaki dengeyi sağlama kabiliyetiyle ön plana çıkan Akalın, sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarıyla da gündemi meşgul etmeye devam ediyor. Şarkıcı, bu kez ise Okan Kurt'a yöneltilen "İşsiz güçsüz" yorumuna verdiği cevapla büyük yankı uyandırdı.Demet Akalın'ın bu yanıtı, aynı zamanda Okan Kurt'un da dikkatini çekti ve gereken yorumu yaptı. Çiftin verdiği cevaplar, kamuoyunda yankı uyandırdı.

Mankenlikle başladığı kariyerine şarkıcılığı da ekleyen Demet Akalın, sadece müzik listelerini sarsmakla kalmayıp özel hayatıyla da uzun yıllar boyunca gündemden düşmedi. 2012 yılında Okan Kurt ile dünya evine giren Akalın, 2014'te kızları Hira'nın doğumuyla anne olmanın heyecanını yaşadı. Başarılı bir evlilik süren çiftin mutluluğu, Okan Kurt'un aile şirketinin borçları nedeniyle ciddi bir sarsıntı yaşadı. Aile şirketine gelen haciz kararı, çiftin huzurunu alt üst etti. Şirketin ödenmeyen borçları sonucunda icra memurları, Demet Akalın'ın evine gelerek haciz işlemlerine başladı.

Yaşananlardan sonra Demet Akalın ani bir kararla 2018 yılında Okan Kurt ile boşanma kararı aldı. Bu dönemde çift bir süre ayrı yaşamayı tercih etti. Ancak bir zaman sonra Akalın, eski eşini affederek tekrar bir araya geldi.

64ef16ff86b24469185a535f.webp

Zor günleri aşarak mutlu birlikteliklerine hız kesmeden devam eden ünlü çift, romantik pozlarıyla sosyal medyada adlarından sıkça söz ettiriyor. Ancak bu sefer çift, farklı bir olayla gündeme geldi.

Akalın ve Kurt’tan Kapak Gibi Cevap

Şarkıcı Demet Akalın, sosyal medya hesabından hayat arkadaşı Okan Kurt'un yer aldığı videoları paylaşmıştı. İzleyenler arasında bir takipçi "Baktım da hayatımda bu minik (Okan Kurt) kadar işsiz bir adam görmedim. Sürekli evde" şeklinde bir yorumda bulundu.

Takipçinin bu yorumuna duyarsız kalmayan Demet Akalın, "Bakma canım, sen de evinde toru ve bakma elalemin kocasına" şeklinde bir yanıt verdi. Okan Kurt'un da bu duruma sessiz kalmadığı görüldü. Kurt, yanıtı ile dikkatleri üzerine çekti: "Hanımefendi işimiz bol. Eğer merak ediyorsanız, yarın iş yerimize gelin. Sizi ve varsa eşinizi ağırlamaktan memnun oluruz. Kıskançlık yok ama” şeklinde bir karşılık verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet