Dilan Çiçek Deniz'den Sert Açıklama! Oğuzhan Koç İle İlgili Konuştu

Ünlü oyuncu Dilan Çiçek Deniz, son günlerde medyada yer alan Oğuzhan Koç ile aşk yaşadığı yönündeki haberleri açıkça yalanladı. Konuya sert bir tepki gösteren Deniz, sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Yayınlanma:
Dilan Çiçek Deniz'den Sert Açıklama! Oğuzhan Koç İle İlgili Konuştu

Adı Oğuzhan Koç ile anılan Dilan Çiçek Deniz, konu ile ilgili düşüncelerini oldukça net ve sert bir dil ile ifade etti. Ünlü oyuncu "En son çıkan aşk haberleri kesinlikle yalan. Söz konusu kişiyle sadece aynı mekânda, tesadüfen ve yaklaşık 15 dakika bulunduğumu belirtmek isterim. Bu süre zarfında yan yana durduğumuzun bile farkında değilim. Böylesine asılsız iddialar kişilik haklarıma saldırı niteliği taşımaktadır ve bu bir tacizdir.” Şeklinde açıklamada bulundu.

Dilan Çiçek Deniz Çileden Çıktı

Oyuncu Dilan Çiçek Deniz, adının Oğuzhan Koç ile aşk dedikodularına sürüklenmesinin ardından sessizliğini bozarak açıklama yaptı. Kendi sözleriyle yaşanan durumu net bir şekilde aydınlatan Deniz, "Bir mekânda yaklaşık 15 dakika bulunduğum esnada, tesadüfen aynı karede yer aldığım ve hatta yan yana durduğumu farketmediğim birisiyle ilgili çıkan haberleri katiyen doğrulamıyorum. Bu türden, sorgusuz sualsiz yapılan haberler, magazin haberciliğinin sınırlarını aşan ve kişilik haklarıma yönelik bir tacizden öte gitmiyor" şeklinde açıklama yaptı.

dilan-cicek-denizden-cok-sert-oguzhan-koc-aciklamasi.jpg

Deniz, teyit edilmeden yapılan bu tür haberlerin yarattığı psikolojik etkileri göz önünde bulundurarak, habercilik anlayışının değişmesi gerektiğine vurgu yaptı. Bu tür yanıltıcı haberlerin kişilerde ve toplumda yarattığı olumsuz etkileri göz ardı edilmemesi gerektiğini belirtti. Deniz, son olarak, gelecekte daha sağlıklı bir habercilik yaklaşımının benimsenmesi gerektiğine dikkat çekti ve bu konuda gereken adımları atmaya hazır olduğunu ifade etti.

Dilan Çiçek Deniz Kimdir?

28 Şubat 1995’te dünyaya gelen olan güzel oyuncu Dilan Çiçek Deniz, Sivas'ta doğmuştur. Çocukluk yıllarını Sivas'ta geçirmiş ve lise öğrenimini burada tamamlamıştır. Bu yetenekli oyuncu, üniversite eğitimine Ege Üniversitesi Turizm Rehberliği bölümünde başlamış, ancak daha sonra İstanbul Üniversitesi Karşılaştırmalı Edebiyat bölümünde eğitimini sürdürmüştür.

2014 yılında Miss Turkey güzellik yarışmasında ikinci olarak adını duyurmuş ve bu başarı onun modellik kariyerinin önünü açmıştır. Güzellik ve zarafetiyle öne çıkan Dilan Çiçek Deniz, çeşitli markaların tanıtım yüzü olarak da görev almıştır. Oyunculuk kariyerine ilk adımını Tatlı Küçük Yalancılar adlı diziyle atmış, ardından Güneşin Kızları dizisinde de yer almıştır. Ancak gerçek çıkışını Çukur dizisiyle yapmıştır. Yakın gelecekte ise Dilan Çiçek Deniz yeni filmlerle beyaz perde de kendini gösterecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet