Dilan Polat'ın eşi, Engin Polat'dan baldızlı dans şov

Fenomen ve iş insanı Dilan Polat, sosyal medyayada yaptığı paylaşımlarla gündemde kalmayı başarırken, o dans adeta bomba etkisi yarattı. Dilan Polat'ın eşine yaptığı kutlamada, Engin Polat ve kız kardeşi Sıla Doğu'nun dansını gören, takipçilerden biri; Bakın bir bana mı anormal geldi diyerek, tartışmanın fitilini ateşledi. Bunun üzerine ünlü fenomen, sinirlenerek ağzını bozdu...İşte Engin Polat ve baldızından samimi görüntüler !

Yayınlanma:

Sosyal medya fenomeni ve iş insanı Dilan Polat kocası Engin Polat'a büyük bir doğum günü kutlaması yaptı. Kutlamada kardeşi Sıla Doğu ve kocasının samimi dansları sosyal medyada gündem olunca Polat ağzını bozdu.

Sosyal medya fenomeni Dilan Polat'ın, eşinin doğum gününü kutladığı fotoğraf sosyal medyayı yıktı. 32 yaşındaki iş kadını, eşi Engin Polat'ın doğum günü İstanbul'da bulunan bir reklam panosuna dev boyutta yazdırdığı, "Karısının kocası iyi ki doğdun. Seni çok seviyorum. Kapatın şehrin ışıklarını kocam pasta üfleyecek" yazısıyla kutladı.

Kocasına pahalı bir araba ve saat alan Polat büyük de bir organizasyon yaptı. Kutlama sırasında kardeşi Sıla Doğu ve kocasının dansı ise sosyal medyanın diline düştü.

640xauto-9.webp

SOSYAL MEDYAYI SALLAYAN KÜFÜR

Bir takipçi "Dilan Polat’ın kocası ve kız kardeşine bakın biR bana mı anormal geldi bu" yazınca fenomen sinirlendi ve ağzını bozdu.

Lüks yaşantısıyla güdemden yaratan fenomen, Yine olay oldu

Dilan Polat bu yoruma "Senin izlediğin dizilere s.kim ben için s.miş seni ! İçi s..işen insan herkesi kendi gibi bilir sana sövmek bile gereksiz" diyerek dikkat çekti.

O görüntüler ve küfür sosyal medyada gündem oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet