Doğuma Gün Sayan Atiye'den Karnı Burnunda Poz!

2018 yılında sessiz sedasız dünya evine giren ünlü şarkıcı Atiye, sadece müziği ile değil özel hayatından da iz bırakmaya devam ediyor.

Yayınlanma:
Doğuma Gün Sayan Atiye'den Karnı Burnunda Poz!

Müziğindeki enerjisi kadar özel yaşamındaki mutluluğuyla da adından söz ettiren Atiye, 2019 yılında kızı Ferah Feza'yı kucağına alarak annelik heyecanını yaşamıştı. Ancak müjdeli haberler bununla da sınırlı değil!

Geçtiğimiz aylarda, ikinci kez anne olmaya hazırlandığını duyuran Atiye, tüm sevenleri için büyük bir mutluluk kaynağı oldu. Hayranlarıyla paylaştığı sevinçli anlar, sosyal medyanın gündemine oturdu.

Ünlü şarkıcı, bebek heyecanını taçlandıran bir adım daha attı ve karnı burnunda bir poz vererek bu mutlu haberi bir kez daha paylaştı. Doğumun yaklaştığı bu anlarda Atiye'nin zarif ve ışıltılı hali, tüm dikkatleri üzerine çekti. Atiye, bebeklerinin cinsiyetini ve ismini de sevenleriyle paylaştı. İkinci kez anne olmanın verdiği mutlulukla tüm detayları paylaşan Atiye, adeta sevenlerini büyülü bir masalın içine çekti.

Atiye İkinci Kez Anne Oluyor

2018 yılında sessiz sedasız nikah masasına oturan ve özel hayatını müzik kariyeriyle harmanlayan ünlü şarkıcı Atiye, kızı Ferah Feza'yı 2019 yılında kucaklayarak annelik duygularını yaşamıştı. Şimdiyse İkinci kez anne olmanın heyecanını yaşayan Atiye, bu mutlu haberi büyük bir coşkuyla duyurdu. Kendisi için özel olan anları yine sevenleriyle paylaşan şarkıcı, karnı burnunda bir poz vererek tüm dünyaya ikinci kez anne oluşunu gösterdi.

Doğum için az bir zamanı kalan Atiye'nin ışıltılı hali ve anneliğin getirdiği güzellikliği dikkatleri çekiyor. Bununla birlikte, ünlü şarkıcı, bebeklerinin cinsiyetini ve ismini açıklayarak sevenlerini bir kez daha sevince boğdu. 34 yaşındaki şarkıcı, doğumunun normal yöntemle gerçekleşeceğini belirtirken, kızı olacağını açıkladı. Küçük prensesi için 'Neva' ismini seçen Atiye, bu özel ismin anlamıyla da duygusal bir bağ kuruyor.

Eylül ayının ikinci haftasında gerçekleşecek olan doğumla birlikte, Atiye'nin büyülü anne serüveni daha da renklenecek. Şarkıcının güçlü ve pozitif enerjisi, tüm hayranlarını etkilemeye devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet