"Dönence" Dizisi Yeni Bölümüyle İzleyicilerle Buluşuyor

Kanal D'nin sevilen dizisi "Dönence," Sümeyye Aydoğan ve Caner Topçu'nun başrollerini paylaştığı D Media yapımı bir dizi olarak ekranlara geri dönüyor.

Yayınlanma:
"Dönence" Dizisi Yeni Bölümüyle İzleyicilerle Buluşuyor

Her bölümüyle büyük ilgi gören bu dizi artık çarşamba akşamları izleyicilerle buluşacak. 13 Eylül Çarşamba akşamı ekranlarda olacak 10. bölüm, Özgür ve Gece arasındaki samimi anlarla dikkat çekecek.

Duygu Dolu Anlara Ev Sahipliği Yapıyor

Özgür ve Gece Diziye damgasını vuracak olan 10. bölümde, Özgür ve Gece arasında yaşanan duygu yüklü anlar seyirciyi ekran başına kilitleyecek. Özgür mutfakta çalışırken parmağını keser, bu anlarda Gece devreye girer ve ona pansuman yapar. Bu sıradışı anlar, ikilinin arasındaki duygusal bağı daha da güçlendirecek.

Gülce ve Ailesinde Aile İçi Sarsıntılar Devam Ediyor

Dizinin bu yeni bölümünde, Gülce'nin ailesinde yaşanan ayrılma durumu büyük bir üzüntü yaratır. Annesi ve babası bu durumun etkisi altında kalırken, aile içi sarsıntıların nasıl sonuçlanacağı merak konusu olacak.

Gece'nin İstanbul'a Yolculuğu

Diğer yandan, Gece, İstanbul'a Konservatuar sınavlarına gitme kararı alır. Bu karar, dizinin ilerleyen bölümlerinde karakterlerin hayatlarında nelerin değişeceğini görmemiz için heyecan verici bir başlangıç olacak.

Başarılı Kadrosuyla İzleyiciyi Ekran Başına Kilitleyecek

"Dönence" dizisinde Emre Kınay, Didem İnselel, Atakan Hoşgören, Ogün Kaptanoğlu, Ülkü Hilal Çiftçi, Doğa Karakaş, Nazlı Çetin, Berfin Ant, Şebnem Doğruer, Mesut Yılmaz, Edanur Gülbudak, Muammer Tali, Umut Kaya gibi başarılı oyuncular yer alıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda Serdar Gözelekli bulunuyor.

Dönence Dizisinin Konusu Nedir?

"Dönence" dizisi, asperger sendromuyla yaşayan bir kardeşe sahip olan Gece'nin hayatını merkeze alan etkileyici bir hikayeyi konu edinmektedir. Gece, ailesine destek olmak ve kardeşi Gülce'ye bakabilmek için üniversite hayallerinden vazgeçerek bir kafede çalışmaya başlamıştır. Gece'nin hayatı, bir gün kafede ünlü bir müzik yapımcısı olan Miro ile tanışmasıyla tamamen değişir. Miro, Gece'nin eşsiz sesine hayran kalarak onu bir müzik yıldızı yapma fikrine kapılır. Ancak işler karmaşıklaşır çünkü Gülce, Miro'nun eski sevgilisi Verda'nın kız kardeşidir. Bu durum, Gece ile Miro arasındaki ilişkiyi oldukça karmaşık bir hale getirir.

Dönence" 13 Eylül Çarşamba Günü Kanal D'de!

Heyecan ve duygu dolu anların, aile içi ilişkilerin ve karakterlerin yaşamlarının izleyicileri derinden etkileyeceği "Dönence" dizisinin yeni bölümü, 13 Eylül Çarşamba günü saat 20.00'de Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet