Düğüne 9 Gün Kala, Burcu Esmersoy'dan Gelin Spa Keyfi! Bornozunu Giyip Arkadaşlarıyla Paylaştı!

Ünlü sunucu Burcu Esmersoy, Nazım Akmandil ile hayatını birleştirme kararı alarak evliliğe adım atıyor.

Yayınlanma:
Düğüne 9 Gün Kala, Burcu Esmersoy'dan Gelin Spa Keyfi! Bornozunu Giyip Arkadaşlarıyla Paylaştı!

Portofino'da gerçekleşecek düğünlerine sadece 9 gün kalmış olan Esmersoy, büyük gün öncesi hazırlıklara hız kesmeden devam ediyor. Bu özel süreçte ünlü sunucu, gelin hamamı geleneğini de yaşatmayı ihmal etmedi.

Esmersoy'un tüm dikkati düğün öncesi hazırlıklarında toplanmış durumda. Bornozuyla kameraların karşısına geçen Esmersoy, bu keyifli anları kız arkadaşlarıyla birlikte yaşadı. Özel bir anı yakalayan ünlü sunucu, bu özel anıyı "Gelin spa" notuyla paylaştı. Sosyal medyayı sallayan bu içten ve eğlenceli paylaşım, takipçileri tarafından büyük ilgi gördü.

Bu paylaşımla birlikte, Burcu Esmersoy'un düğün öncesi heyecanını ve hazırlıklarını da yakından takip etme fırsatı bulduk. Ünlü sunucunun samimi paylaşımları, takipçileriyle bu özel anları paylaşarak unutulmaz anılar biriktirmesine vesile oluyor.

burcu-esmersoy-gelin-spa-si-1692878846-837-x750.webp

3 Farklı Yerde Düğün Coşkusu Yaşayacak

İş insanı Nazım Akmandil ile özel bir aşkı yaşayan Burcu Esmersoy, bu ilişkiyi 1 Eylül'de nikahla taçlandırmaya hazırlanıyor. Esmersoy, evlilik hazırlıkları ve düğün telaşıyla yoğun bir dönem geçiriyor. Konuyla ilgili daha önce yaptığı açıklamada, düğün detaylarına dair ilginç bir espri yaparak şunları söylemişti: "Özgür kaç tane gelinlik yaparsa giyeceğim. Şu ana kadar giydiğim gelinliklerde hata yapmadım. Bundan sonra da yapmam herhalde.” Diyerek şakalaştı. “Çok yakın arkadaşlarımızla yurtdışında düğünümüz var. Bir de İstanbul'da bir düğün yapacağız. 7-8 Eylül gibi planlıyoruz. İtalya'daki düğün 1-3 Eylül gibi olacak. Yine Bodrum'da bir düğün olacak, yani kutlama gibi bir şey"

Burcu Esmersoy'un nikah öncesi hazırlıkları, özellikle üç farklı mekânda gerçekleştireceği düğün etkinlikleri ve evlilik planları, medyanın ve izleyicilerin büyük ilgisini çekiyor. Bu özel anların detayları ve Esmersoy'un mutluluğu, takipçileri tarafından merakla bekleniyor.

Önceki akşam ünlü sunucu Burcu Esmersoy, yakın kız arkadaşlarıyla keyifli bir spa deneyimi yaşamıştı. Özel anları sosyal medyada paylaşmayı ihmal etmeyen Esmersoy, bornozunu giyip kameraların karşısına geçti. Ünlü isim, kız arkadaşlarıyla verdiği pozları "Gelin spa" notuyla paylaştı. Bu paylaşım ise sosyal medyayı adeta salladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet