Emre Altuğ’un O Paylaşımı Olay Oldu! Yeni Bir Aşk Mı Doğuyor?

2008 yılında Çağla Şıkel ile dünyaevine giren ve iki oğlu Kuzey ve Uzay'a sahip olan Emre Altuğ, 2015 yılında ünlü modelle boşanarak dikkatleri üzerine çekmişti. Şu sıralar "Yalı Çapkını" dizisinde başarılı bir performans sergileyen Altuğ, son olarak partneri Gözde Kansu ile aşk dedikodularıyla gündeme gelmişti.

Yayınlanma:
Emre Altuğ’un O Paylaşımı Olay Oldu! Yeni Bir Aşk Mı Doğuyor?

Altuğ'un sosyal medya hesaplarından "Yakaladı ya" notuyla paylaştığı bir fotoğraf, aşk iddiaları daha da güçlendirdi. Gözde Kansu ile sahne arkasında sergiledikleri sarmaş dolaş halleri ise sosyal medyanın ana konularından biri haline geldi. Altuğ'un ilişki hayatı ve kariyeri merakla takip ediliyor.

1999 yılında ilk albümünü piyasaya sürdüğünde, Emre Altuğ, "Tatlı Hayat", "Lise Defteri" ve "Sensiz Olmuyor" gibi dizilerde başarılı performanslar sergilerken, aynı zamanda "Sıcak", "Dudak Dudağa", "Kişiye Özel" ve "Zil" gibi albümleriyle müzik dünyasında da adından söz ettirdi. Hem sahne önünde hem de kamera karşısında yeteneklerini konuşturan Altuğ kariyerinin yanı sıra aşk hayatıyla da sık sık gündeme gelmeye devam ediyor.

Kariyeri Kadar Özel Hayatı Da İlgi Görüyor

Emre Altuğ, özellikle Çağla Şıkel ile yaşadığı aşkla bir dönem magazin dünyasının en çok konuşulan isimlerinden biri oldu. Ünlü şarkıcı, yaklaşık 4 yıl süren ilişkisinin ardından manken Çağla Şıkel ile 10 Ağustos 2008 tarihinde bir eğlence mekanında dünyaevine girdi. Bu evlilikten Hüseyin Kuzey ile Uzay Tuncer adında iki oğlu olan çift, uzun yıllar boyunca Türkiye'nin ilgi odağı oldu. Ancak 7 yıl süren evlilikleri son buldu ve bu ayrılık günlerce konuşuldu.

Emre Altuğ'un adı son olarak "Yalı Çapkını" dizisindeki partneri Gözde Kansu ile aşk dedikodularıyla anıldı, bu da magazin dünyasında heyecan yarattı. Altuğ'un özel yaşamı ve kariyeri, her zaman büyük bir merakla izlenmeye devam ediyor.

O Paylaşım Ortalığı Karıştırdı

Emre Altuğ, son zamanlarda sosyal medya paylaşımıyla aşk iddialarını ateşleyen bir olay yaşadı. Gözde Kansu ile tatil anlarını 'yakaladı ya' notuyla paylaşınca, sosyal medyanın en çok konuşulan konularından biri oldu. Altuğ ise paylaşımla ilgili şunları söyledi: "O fotoğraf çok yanlış anlaşıldı. Gözde ile yıllardır yakın arkadaşız. İnsanların bizi bir çift olarak görmesine de bir şey diyemem. Aslında ben o pozu Gözde’den habersiz çekecektim ama yakalandım. Çok dedikodu oldu ama aşk yaşayan biz değiliz. Eğer başka bir çift varsa, onu da bulmak size kalmış."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet