Fahriye Evcen’in Fit Halleri Dikkat Çekti!

Fahriye Evcen, 2017 yılında Burak Özçivit ile görkemli bir düğünle evlenmiştir. İkinci çocuğunu kucağına aldıktan sonra televizyon dizilerinden uzaklaşan Evcen, ailesiyle birlikte tatil yapmış ve sosyal medya hesaplarından paylaşımlar yapmıştır.

Yayınlanma:
Fahriye Evcen’in Fit Halleri Dikkat Çekti!

Fahriye Evcen’in doğum sonrasında formuna dönüşü dikkat çekmiş ve takipçilerini etkilemiştir. Tatilde giydiği bikinili pozları, takipçilerinden büyük beğeni almıştır. Ancak bazı takipçileri, Evcen’in kaşlarının inceltilmiş olduğunu ve yüzündeki değişimi eleştirmiştir.

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen çifti, mutlu bir evlilik sürdürmekte ve iki çocuklarıyla birlikte mutlu anlar yaşıyorlar. Sosyal medya hesaplarında birbirlerine olan aşklarını dile getiren paylaşımlar yapan çiftler arasında yer alıyorlar. Fahriye Evcen, Türk televizyon ve sinema dünyasının başarılı ve sevilen oyuncularından biridir. 4 Haziran 1986’da Solingen, Almanya’da doğmuştur. Aslen Makedon göçmeni bir aileden geliyor. Genç yaşta Türkiye’ye gelerek oyunculuk kariyerine adım atan Fahriye Evcen, ilk olarak “Yaprak Dökümü” dizisinde canlandırdığı Necla karakteriyle tanındı ve büyük bir beğeni topladı. Daha sonra “Çalıkuşu,” “Vicdan,” ve “Aşk-ı Memnu” gibi önemli dizilerde rol aldı.

64c26812ae0a9115089e72b2.webp

Geniş Hayran Kitlesiyle Dikkat Çekiyor

Evcen, oyunculuk yeteneği ve güzelliği ile geniş bir hayran kitlesine sahip. Hem Türkiye’de hem de uluslararası alanda pek çok ödül kazanmıştır. 2017 yılında ünlü aktör Burak Özçivit ile evlenerek mutlu bir evlilik yaşıyor.

İki çocuğuyla anne-olmanın mutluluğunu yaşayan Fahriye Evcen, anne kimliğiyle de örnek alınan bir isim olmuştur. Sosyal medya hesapları aracılığıyla çocuklarıyla geçirdiği keyifli anları takipçileriyle paylaşarak onlara güzel anılar bırakıyor.

64c26812ae0a9115089e72b0.webp

Fahriye Evcen’in fit ve sağlıklı yaşam tarzı, doğum sonrasında hızlı bir şekilde kilo vermesini sağlamıştır. Düzenli spor yaparak ve sağlıklı beslenmeye özen göstererek formunu koruyor. Kariyerine olan ilgisi ve yeteneği, Fahriye Evcen’i sektördeki önde gelen oyunculardan biri haline getirmiştir. Hayranları, onun yeni projelerdeki başarısını merakla beklemekte ve onun başarı dolu kariyerine olan desteğini hiç eksiltmiyor. Fahriye Evcen, zarif oyunculuğu ve güzelliğiyle izleyicileri büyülemeye devam ediyor. Televizyon ve sinema projelerindeki başarısıyla Türkiye’nin sevilen isimlerinden biri olmuştur.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet