Fatih Terim'in 70. Doğum Günü Coşkusu

Türk futbolunun efsane isimlerinden Fatih Terim, 70. yaş gününü unutulmaz bir organizasyonla kutladı. İşte bu muhteşem etkinliğin ayrıntıları…

Yayınlanma:
Fatih Terim'in 70. Doğum Günü Coşkusu

Ünlü Konuklar Coşkuyu Katladı

Fatih Terim'in 70. doğum günü kutlaması, Türk futbolunun ve sanat dünyasının yıldızlarının katılımıyla muhteşem bir geceye dönüştü. Arda Turan, Gheorghe Hagi, Necati Ateş, Hasan Şaş, Ümit Davala, Yılmaz Erdoğan, Demet Akbağ ve Rezan Epözdemir gibi ünlü isimler, bu özel geceyi unutulmaz kıldı.

Kıvanç Tatlıtuğ'un Sürprizi

Gecenin en dikkat çeken konuklarından biri ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ oldu. Tatlıtuğ, doğum günü organizasyonuna katılarak Fatih Terim ile özel bir anı paylaştı. Bu özel buluşmayı Tatlıtuğ, sosyal medya hesabından paylaşarak, "Sevgisini her daim hissettiren güzel yürekli insanlara çok teşekkür ederim" dedi.

termm-720x375.webp

Fatih Terim'den Duygusal Paylaşım

Doğum gününün ardından duygusal bir paylaşım yapan Fatih Terim, yaşadığı duyguları şu sözlerle ifade etti: "7’sinde hayal etmiş olduklarımın ötesinde giriyorum artık 70’ime… Benim için öyle büyük ve öyle ulaşılmaz olarak görünüyordu ki, meğer ihtiyacım olan sadece inanmak ve inandıklarıma dört elle sarılmakmış. Bir şeye değer verdiğin kadar başarır ve kazanırmışsın. Ait olduğun kadar çalışırmışsın. Hayatın boyunca ödediğin bedeller kadar ödüllendirilirmişsin…"

Anılarla Dolu Bir Yaşam

Fatih Terim, yaşamın tadını çıkartırken yılların ve yaşanmışlıkların yüzündeki izlerde anılarla dolu olduğunu belirtti. "‘İyi ki’ dediklerim, ‘keşke’lerimden daha fazla" diyerek geçmişe duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Teşekkürlerini ve Dileklerini Sundu

Son olarak, Terim, ailesine, eşine, çocuklarına ve yol arkadaşlarına teşekkür ederek, "Sevgisini hissettiren tanıdığım ve tanımadığım bütün güzel yürekli insanlara gösterdikleri ilgileri için canı gönülden teşekkür ederim. Hayallerimizin buluştuğu nice anlarda hep birlikte olmak dileğiyle…" dedi.

Demet Akbağ'dan İçten Yorum

Demet Akbağ da ünlülerin paylaşmış olduğu bu duygusal anlara katılarak, "İyi ki doğmuşsun Fatih Hocam" yorumunu düştü. Akbağ'ın bu samimi dileği, geceye duyulan sevgi ve saygının bir yansımasıydı.

Fatih Terim'in 70. doğum günü kutlaması, sevgi ve dostluk dolu anların yaşandığı unutulmaz bir geceye dönüştü. Türk futbolunun ve sanat dünyasının önde gelen isimleri, bu özel etkinlikte bir araya gelerek Terim'e sürpriz bir doğum günü hediyesi sundular.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet