Ferhat Göçer’den Hayranlarını Sevindirecek Haber: Yeni Klip Geliyor

Ünlü Türk sanatçısı Ferhat Göçer, son single'ı olan "Kandırdın Beni Hayat"ın müzik videosunu çekmek üzere Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne gitti.

Yayınlanma:
Ferhat Göçer’den Hayranlarını Sevindirecek Haber: Yeni Klip Geliyor

Göçer, Kıbrıs'ı büyük bir sevgiyle anıp, özellikle Kapalı Maraş bölgesinde klip çekmeyi her zaman hayal ettiğini belirtti.

Kendisi için özel bir anlam taşıyan bu proje ile ilgili duygularını paylaşan Göçer, Kıbrıs'ta geçirdiği sürecin ve atmosferin eserine anlam ve derinlik kattığını vurguladı. Göçer'in bu projesi, hem sanatsal hem de duygusal bir boyut kazandırdığı gibi, Kapalı Maraş'ın sembolik önemini de bir kez daha gündeme getirdi.

Özel İzinler İle Çekilen Klip

Türkiye'nin önde gelen sanatçılarından Ferhat Göçer ve ekibi, Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı, Türkiye Cumhuriyeti Milli Savunma Bakanlığı ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı'nın özel izinleri ve sağlanan güvenlik önlemleri çerçevesinde, ülke sınırları dâhilinde bir şarkıcının ilk defa gerçekleştirdiği özel klip çekimi için Kapalı Maraş'ta kamera karşısına geçti. Bu olağanüstü projede Türkiye ve KKTC'nin ilgili bakanlıklarıyla işbirliği sağlanarak, Ferhat Göçer ve ekibine çekim için izin verildi.

Birleşmiş Milletler'in güvenlik ve Türk Silahlı Kuvvetleri ekiplerinin denetiminde, çalışma saatleri dışında gerçekleştirilen "Kandırdın Beni Hayat" adlı şarkının video klibi yakında müzikseverlerle buluşacak.

Ferhat Göçer, bu özel çekim hakkında şunları dile getirdi: "Bu mekân öyle özel ki... O günleri hatırlamamak, barışın tadını çıkarmamak mümkün değil. Klibimiz çok özel koşullarda çekildi. Sabah 03.30'da başladık. Kimseler yoktu, özel ekiplerin gözetiminde çalıştık. Tüm bu çaba ve emeklerin sonucunda ortaya çıkan bir klip olduğuna inancım tam."

Kapalı Maraş Ekranlara Gelecek

"Kandırdın Beni Hayat" şarkısının klibi, 18 Ağustos Cuma günü mesai saatleri dışında, tüm platformlarda eş zamanlı olarak yayınlanacak.

Kapalı Maraş'ta Ercan Şencan yönetmenliğinde çekilen klip, son derece özel bir atmosferde hazırlandı. Klibin çekimleri, 1974 Kıbrıs Barış Harekâtı'nın ardından 46 yıl kapalı kalan ve geçtiğimiz yıl ziyarete açılan Kapalı Maraş'ta gerçekleştirildi. Bu bölge, özellikle 1974 öncesinde dünya jet sosyetesinin tatil mekanı olarak ünlenmiş turistik bir kent olmasıyla bilinirken, binlerce kişi için hala merak uyandırmaya devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet