Feyyaz Yiğit'in Motivasyon Kaynağı Belli oldu

2023 yılında vizyona giren "Ölümlü Dünya 2" filmi, üçüncü haftasında 1 milyon 338 bin 726 seyirci sayısı ve 170 milyon TL'yi aşan hasılatla büyük bir başarı elde etti. Başrol oyuncusu Feyyaz Yiğit, film setinde yaşadığı keyifli anları ve motivasyonunu anlattı.

Yayınlanma:
Feyyaz Yiğit'in Motivasyon Kaynağı Belli oldu

2023 yılında sinemaseverlerle buluşan "Ölümlü Dünya 2", vizyondaki üçüncü haftasında dikkat çekici bir başarıya imza attı. Film, 1 milyon 338 bin 726 kişi tarafından izlenirken, 170 milyon 738 bin 200 TL gibi büyük bir hasılat elde etti. Bu rakamlar, filmin seyirciler tarafından ne kadar beğenildiğini ve gişe rekorlarına ulaştığını gösteriyor.

Feyyaz Yiğit'ten Set Anıları

Filmin başrol oyuncularından Feyyaz Yiğit, Birsen Altuntaş'ın YouTube kanalında verdiği röportajda, film setindeki motivasyonunu ve eğlenceli anlarını paylaştı. Yiğit, röportajda, filmde İlhami karakterini canlandıran Mehmet Özgür'ü güldürmek için çaba sarf ettiğini belirtti. Yiğit, "Benim bütün motivasyonum Mehmet abiyi güldürmek oluyor. Çünkü Mehmet abi o kadar güzel gülüyor ki, ben onunla beraber oynarken 'Bir şey yapayım da Mehmet abi gülsün, eğlensin' ben o eğlencenin peşinde oluyorum. Bana karşı daha dalağı düşük galiba biraz… Ben de bunu suistimal ediyorum beraber çalışırken… Çünkü çok hoşuma gidiyor… Mehmet abi ile birlikte olduğum her saniye hatıramda çok eğlenceli anlar…" şeklinde konuştu.

Seyirci İlgisi ve Film Setinin Keyfi

"Ölümlü Dünya 2" filmi, seyirciden büyük ilgi görerek gişe rekorları kırmaya devam ediyor. Filmin başarısı, sektördeki etkileyici yükselişini gösterirken, oyuncuların sette yaşadığı eğlenceli anlar da izleyicilere keyifli bir sinema deneyimi sunuyor. Feyyaz Yiğit'in setteki motivasyonu ve Mehmet Özgür ile olan eğlenceli anları, filmin başarısına katkıda bulunan unsurlar arasında yer alıyor. Bu anılar, filmin sadece ekranlarda değil, aynı zamanda sette de keyifli bir atmosfer yarattığını ortaya koyuyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet