Filenin Sultanları’nın Parlak Yıldızı Çeşme’de Boy Gösterdi!

A Milli Kadın Voleybol Takımı, 2023 CEV Avrupa Şampiyonası'nda Sırbistan'ı 3-2 yenerek tarihi bir zafer elde etti. Gizem Örge açıklamalarıyla resmen ortalığı yıktı geçti! Şimdilerde Çeşme’de boy gösteren Örge, kameralardan kaçamadı…

Yayınlanma:
Filenin Sultanları’nın Parlak Yıldızı Çeşme’de Boy Gösterdi!

Türk voleybolunun gururu, A Milli Kadın Voleybol Takımı, 2023 CEV Avrupa Şampiyonası finalinde nefesleri kesen bir mücadeleye imza attı. Rakip Sırbistan'ı 25-27, 25-21, 22-25, 25-22 ve 15-13'lük setlerle 3-2 mağlup eden milli takım, bu zaferle tarihinde bir ilke imza attı. Belçika'nın başkenti Brüksel'deki Paleis 12 Salonu'nda gerçekleşen final müsabakasında kazanılan şampiyonluk, Türkiye'yi sevince boğdu.

Gizem Örge'den Duygusal Anlar: "Türkiye Tarih Yazarken Buradayım!"

Takımın başarılı liberosu Gizem Örge, şampiyonluk sonrası duygusal bir açıklama yaptı. Babasıyla paylaştığı anıları ve desteklerini anlatan Örge, "Ben olmadığım zaman bu takım ne zaman bir başarı kazansa, babam ağlayarak beni arardı. 'Gururluyuz kızım, kazandık. Sen de inşallah bir gün muhakkak orada olacaksın' derdi. Baba ben bugün buradayım! Türkiye tarih yazarken buradayım! O yüzden gerçekten çok mutluyum. Duygularımı anlatabileceği bir kelime gerçekten yok. Herkese çok teşekkür ediyorum." dedi.

Gizem Örge Zafer Sonrası Çeşme'de Rahatladı!

Filenin Sultanları'ndan Gizem Örge, zaferin coşkusunu yaşadıktan sonra kendisine kısa bir tatil ayırdı. Ünlü bir plajda annesi ve arkadaşlarıyla birlikte görüntülenen Örge, gazetecilere el sallayarak gülümsedi. Şampiyonluğun tadını çıkaran Gizem Örge, ilerleyen saatlerde denize girmeden plajdan ayrıldı.

Filenin Sultanları Gönülleri Fethetti: Guidetti Gerçeği Ortaya Çıktı!

Diğer bir yandan, şampiyonluk sonrası dikkat çeken bir başka detay ise Filenin Sultanları'nın başarı gecesinde yaşandı. Milli Takım'ın başarılı oyuncusu Gizem Örge'nin Giovanni Guidetti ile yaşadığı sorunlar ve aralarındaki ilişki, kamuoyunda merak konusu oldu. İşte o gece yaşananlar ve detaylar...

A Milli Kadın Voleybol Takımı, bu tarihi başarı ile Türk voleybolunun altın harflerle yazılmış yeni bir sayfasını açtı. Şampiyonluğun tadını çıkaran Gizem Örge ise hem zaferin hem de kısa tatilin keyfini doyasıya yaşadı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet