Gökhan Özen'den İtiraf Geldi! Neden Türkiye'yi Terk Ettiğini Sonunda Açıkladı!

Bir zamanlar müzik listelerini alt üst eden başarısıyla ünlenen şarkıcı Gökhan Özen, Türkiye'ye 7 yıl aradan sonra geri döndü. Bebek'te kamera karşısına geçen Özen, hem kariyeri hem de özel hayatıyla ilgili içten açıklamalarda bulundu. Özen, Amerika'ya gidiş nedenlerini de paylaştı.

Yayınlanma:
Gökhan Özen'den İtiraf Geldi! Neden Türkiye'yi Terk Ettiğini Sonunda Açıkladı!

Ünlü şarkıcı Gökhan Özen, son haliyle büyük ilgi uyandırmıştı. Amerika'ya yerleşerek Türkiye'yi terk eden ünlü isim, yedi yıl sonra ülkesine döndü. Gökhan Özen, sessiz sedasız Türkiye'yi terk etmiş ve son yedi yılı Los Angeles'ta ikamet ederek geçirmişti. Uzun bir süre sonra Türkiye'ye dönen Özen, "Yedi sene boyunca burada fiziksel olarak olmasam da müziğim buradaydı. 2.5 sene önce 'Firardayım' adlı bir albüm çıkarttım ve bu albüm de haftalarca müzik listelerinde yer aldı. Bu süre zarfında Türkiye'ye sık sık gelip gittim, ancak konser vermiyordum. Son iki senedir Amerika'da yaşarken sevenlerimin bana yazdığı mesajları okuyunca çok duygulandım ve tekrar konser vermeye karar verdim." şeklinde açıklamalarda bulundu.

Amerika’ya Neden Gittiğini Anlattı

Gökhan Özen, Türkiye'den neden ayrıldığı sorusuna da yanıt verdi. "Aslında tamamen gitmedim. Amerika'ya gitme amacım, orada bir plak şirketi kurmaktı. İngilizce şarkılar yazmak ve bu şarkıları dünya ile paylaşmak istiyordum," diyen ünlü isim açıklamasına şu cümleleri ekledi: "Müziği öğrenmek sorun değildi ancak söz yazarken, burada yazdığım derin şarkılar gibi, Amerika'nın kültürünü ve sokak tarzını anlamak, İngilizce şarkılar yazabilmek için önemliydi."

Ünlü şarkıcı, sözlerini şu şekilde sürdürdü: "İngilizce yeteneğim de oldukça gelişti. Şu anda yazdığım İngilizce şarkılar, Türkçe yazdığım şarkılar kadar derin ve anlamlı. Amerika'ya gitme amacım, kendi plak şirketimi kurarak dünya çapında bir yıldız çıkartmaktı. Türkiye'de artık üzerine koyabileceğim başka bir şeyin olmadığını düşündüm. Albümlerim milyonlarca sattı ve sevdiklerimle bir araya geldim."

Ülkeye temelli dönmediğini de ifade eden ünlü şarkıcı "Şu an geri döndüm, fakat yine de kesin bir şekilde dönüş yapmış değilim. Uzun bir süre boyunca burada kalacak ve Türkiye turnemizi tamamlayana kadar burada olacağım. Sevenlerim 'Artık hasretimizi giderdik' diyene kadar, birkaç ay boyunca burada olmayı planlıyorum." şeklinde kendini ifade etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet