Gupse Özay Yeni Filmini Duyurdu! 'Lohusa' Geliyor

Ünü komedyen ve aktris Gupse Özay, sinema dünyasındaki yükselen başarısını daha da ileriye taşıyor. Geçmiş projeleriyle izleyicilerin beğenisini kazanan ve komedi türündeki yeteneğiyle tanınan Gupse Özay, yeni bir film projesine adım atıyor.

Yayınlanma:
Gupse Özay Yeni Filmini Duyurdu! 'Lohusa' Geliyor

Ünlü komedyen ve aktris Gupse Özay, sinema dünyasındaki başarısını yeni bir projeye taşıyor. Geçtiğimiz yapımlarıyla dikkatleri üzerine çeken Gupse Özay, yeni filmi için hazırlıklara başladı.

Gupse Özay, kendi senaryosunu yazıp başrolünde yer aldığı projeleriyle tanınırken, şimdi yeni bir film için hazırlıklara başladı. Bu proje, Özay'ın yeteneklerini bir kez daha sergileyeceği ve izleyicileri güldürecek bir yapım olarak bekleniyor. Yeni filmi için çalışmalara başlaması, sinema dünyasının ve hayranlarının büyük bir merakla beklemesine neden oldu.

Yeni Film: 'Lohusa'

Gupse Özay'ın yeni filmi, anne-babanın doğum sonrası yaşadıkları deneyimleri konu alacak. Başrollerde yer alacak olan Özay, bu filmde kendi anne olma deneyimlerinden ilham alacak. 'Lohusa' adını taşıyacak olan yapım, doğum sonrası ilk 40 günün duygusal ve komik hikayesini anlatacak.

Aşkın Filmi Gupse Özay ve Barış Arduç

Gupse Özay, "Deliha" filmi setinde tanıştığı Barış Arduç ile 2020 yılında evlenmişti. Çift, 2022 yılında kızları Jan Asya'yı kucaklarına almıştı. Jan Asya'nın 1 yaş doğum günü partisi aile arasında özel bir şekilde kutlandı.

Barış Arduç, kızları Jan Asya hakkında, "Bebek kime benziyor?" sorusuna, "Her gün çok değişiyor. Biri görünce 'aynı babası' diyor, aynı gün başka birisi geliyor ve 'aynı annesi' diyor. Karıma çok aşığım, karıma benzemesi benim için çok güzel bir şey. Sağlığı yerinde olsun da, bahtları güzel olsun başka hiçbir şey istemem" şeklinde romantik bir yanıt verdi.

Eda Ece ve Buğrahan Tuncer’in Düğününe de Şahitlik Ettiler

Çift, birkaç ay önce oyuncu Eda Ece ile Buğrahan Tuncer'in düğününde de yer aldı. Bu özel günü dostlarıyla paylaşan Gupse Özay ve Barış Arduç, mutlu bir şekilde objektiflere poz verdiler.

Gupse Özay'ın yeni filmi 'Lohusa' merakla bekleniyor. Özay'ın anne olma deneyimlerinden esinlenen bu yapımın, duygusal ve komik sahneleriyle izleyicileri güldürmesi ve düşündürmesi bekleniyor. Sinema dünyasında yeni bir başyapıtın kapılarını aralayacak olan Gupse Özay, izleyicilerini büyülemeye hazırlanıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet