İbrahim Tatlıses Tarafından Açık Edilmişti: Yasemin Şefkatli ve İdo Tatlıses'in İkizleri Olacak!

Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses'in, oyuncu Derya Tuna ile olan evliliğinden dünyaya gelen oğlu İdo Tatlıses, 2021 yılında Yasemin Şefkatli ile yepyeni bir hayata 'evet' dedi. Şimdi ise bu çift, ikiz bebek bekliyor.

Yayınlanma:
İbrahim Tatlıses Tarafından Açık Edilmişti: Yasemin Şefkatli ve İdo Tatlıses'in İkizleri Olacak!

Gündemde özel bir yer edinen İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli çifti, bebek haberleriyle kısa süre içinde medyanın merceği altına girdi. Ancak, tatlı heyecanlarına dair doğrulama daha büyük bir sürprizle geldi. Ünlü baba İbrahim Tatlıses, katıldığı bir televizyon programında telefonla bağlanarak çiftin beklentisiyle ilgili iddiaları onayladı ve ayrıca ikiz bebeklerinin dünyaya geleceğini açıkladı.

İkiz Bebekler Haberi Herkesi Mutlu Etti

Türk sanat müziği efsanesi İbrahim Tatlıses ile oyuncu Derya Tuna'nın oğlu İdo Tatlıses'in, 2021 yılında Yasemin Şefkatli ile dünyaevine girmesinin ardından, Yasemin Şefkatli'nin hamile olduğu iddiaları gündeme bomba gibi düştü. Bu iddiaların üzerine İbrahim Tatlıses, beklenen haberleri doğrulayarak ikiz bebek müjdesini verdi. Ünlü baba, bu mutlu haberi paylaşırken bebeklerden birinin durumu sakladığını ve bu nedenle gerçeğin sonraki kontrolde ortaya çıktığını ifade etti. İbrahim Tatlıses, açıklamasında şu sözlere yer verdi: "Yasemin ikiz bebek bekliyor, bebeklerden biri kendisini saklamış ve iki gün önce kendisini gösterdi. Yasemin hamile ancak şu süreçte bebeklerin cinsiyeti belli olmadı. Derya Tuna da bu müjdeyi alınca çok duygulandı."

İbrahim Tatlıses'in ardından, Şamdan Plus programına konuk olan Yasemin Şefkatli şunları söyledi: "Kayınbabam İbrahim Tatlıses, bizden önce davranarak hamileliğimi ve ikiz bebek sürprizini açıkladı. Çok sevindiği ve heyecanlandığı için önce o duyurdu."

yasemin-sefkatli-ve-ido-tatlises-sonunda-paylasti-16267043-4453-m.jpg

Bebeklerin Cinsiyeti Ortaya Çıktı

Yasemin Şefkatli ve İdo Tatlıses cephesinde yeni bir heyecan yaşanıyor. Ünlü çift, bebeklerinin cinsiyetini paylaşmaktan geri kalmadı. İdo Tatlıses, eşiyle birlikte çektikleri bir videoda "Az önce cinsiyeti söyledik. İki erkek bebek bekliyoruz. İki tane daha İdo geliyor başına" sözleriyle sevinçlerini dile getirdi.

Bu mutlu haberi paylaşan çiftin heyecanı, hayranları tarafından da coşkuyla karşılandı. İkilinin aileleri ve sevenleri, bu güzel haberi kutlamak ve yeni hayata dair umutları paylaşmak için sabırsızlanıyor gibi görünüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet