İdo Tatlıses ile Geçen Yıl Evlenen Yasemin Şefkatli Şezlongtan Pozlar Verdi!

Geçtiğimiz yıl İbrahim Tatlıses’in oğlu İdo Tatlıses ile nikah masasına oturan ve 2023 yılında hamile olduğu açıklanan Yasemin Şefkatli, sessizliğini bozmadan şezlongda çektiği poz ile dikkatleri üzerine çekti. Mavi bikinisiyle poz veren Şefkatli’nin fit hali hayranları tarafından takdirle karşılandı.

Yayınlanma:
İdo Tatlıses ile Geçen Yıl Evlenen Yasemin Şefkatli Şezlongtan Pozlar Verdi!

Derya Tuna ile İbrahim Tatlıses’in 18 yıllık birlikteliğinin ardından yollarını ayırmalarının ardından İdo Tatlıses, manken Yasemin Şefkatli ile hayatını birleştirmişti. Çiftin, ikiz bebeklere hamile oldukları haberi magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. İbrahim Tatlıses, torun haberi karşısında duygusal anlar yaşamış ve büyük bir mutlulukla beklediklerini dile getirmişti.

Yasemin Şefkatli’nin hamile olduğu haberleri üzerine sessizliğini koruması, meraklı bakışları üzerine çekmişti. Ancak şimdi paylaştığı şezlong pozu, hayranlarının sevgi dolu yorumlarıyla karşılaştı. Takipçileri, güzel mankenin anne olmaya yakışacağını ve hamilelik dönemini sağlıkla geçireceğine inandıklarını dile getiriyor.

tatlises-gelini-yasemin-sefkatli-sezlonga-sere-serpe-uzandi-ikizler-7514d869.jpg

Heyecanları Gözden Kaçmadı

İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli çifti, bu heyecanlı süreçte magazin dünyasının da ilgisini üzerlerine çekiyor. Bebeklerinin cinsiyeti henüz belli olmasa da, herkesin gözü bu mutlu çiftin üzerinde. Yasemin Şefkatli’nin şezlong pozu, medyada ve sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. İdo Tatlıses’in eşi olarak, ünlü bir aileye dahil olan Şefkatli, hamilelik sürecindeki fit ve sağlıklı görüntüsüyle dikkatleri üzerine çekiyor. İbrahim Tatlıses’in “en güzel anne” ve “hiç karnı çıkmamış” şeklindeki yorumları, gelinini takdir ettiğini ve anne adayı olarak da büyük beğeni aldığını gösteriyor. Geçtiğimiz yıl yapılan düğünle dünya evine giren çiftin ikiz bebeklere hamile olması, Tatlıses ailesini ve sevenlerini sevince boğdu. Bu mutlu haberi açıklarken İbrahim Tatlıses’in gözyaşlarına hakim olamaması, babalık sevgisinin ne denli derin olduğunu gösteriyor.

Şefkatli’nin sessizliğini koruyarak sadece şezlong pozu paylaşması, medyanın ve hayranların daha da meraklanmasına neden oluyor. Bu güzel haberi bir an önce açıklamayı bekleyen sevenleri, gelecek günlerde Şefkatli ve İdo Tatlıses çiftinin mutlu bir şekilde bebeklerine kavuşmalarını heyecanla bekliyor. Sağlık ve mutluluk dolu bir anne olma süreci yaşaması umuluyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet