İpek Açar'dan Sürpriz Haber: Kayahan'ın Eski Eşi 5 Aylık Hamile! Oysa Alper Kömürcü İle Evlatlık Başvurusu Yapmışlardı

İpek Açar, Merhum Sanatçı Kayahan ile olan evliliğinden 23 yaşında bir kızı bulunuyor.

Yayınlanma:
İpek Açar'dan Sürpriz Haber: Kayahan'ın Eski Eşi 5 Aylık Hamile! Oysa Alper Kömürcü İle Evlatlık Başvurusu Yapmışlardı

Daha önce sağlık sorunları nedeniyle "Bir kez daha anne olmak zor" şeklinde açıklama yapan İpek Açar, evlatlık için de başvuruda bulunmuştu. Ancak yeni haber, herkes için büyük sürpriz oldu.

Daha önce şimdiki eşi Alper Kömürcü ile çocuk sahibi olmak için başvuru yapan İpek Açar, yeni haber ile büyük bir şaşkınlıkla birlikte sevinç de yaşadı. 45 yaşındaki sanatçı İpek Açar'dan sevindirici bir haber geldi. İpek Açar, sürpriz bir şekilde 5 aylık hamile olduğunu öğrendi.

Kayahan İle 23 Yaşında Bir Çocukları Var

Merhum sanatçı Kayahan'ın eski eşi İpek Açar, 23 yaşında bir kız çocuğuna sahip. 2019 yılında Alper Kömürcü ile dünya evine giren Açar, sağlık sorunları nedeniyle yeniden anne olmanın zor olduğunu bir röportajında paylaşmıştı. İpek Açar, "Sağlık problemim var, bir kez daha anne olmam zor" şeklinde ifadeler kullanmıştı. Bu nedenle eşi ile evlatlık için başvurusu yapmıştı. Şimdi ise 45 yaşındaki sanatçı İpek Açar'ın hamile olduğu ortaya çıktı.

Bir Daha Çocuğu Olmayacak Dendi Ama…

Bir daha çocuk sahibi olamayacağını düşünen İpek Açar, bebek sahibi olma isteğiyle, Alper Kömürcü ile evlilik gerçekleştirdikten hemen sonra Çocuk Esirgeme Kurumu'na başvurmuş ve tam 3 yıl boyunca prosedürlerin tamamlanmasını beklemişti. Daha önce verdiği bir röportajda "Benim sağlık problemim var, bir kez daha anne olmam zor" ifadesini kullanan 47 yaşındaki İpek Açar, beklenmedik bir haberle sürpriz yaparak hamile olduğunu öğrenmiştir. Yaz başında Bodrum'a taşınan ve sadece iş nedeniyle ara sıra İstanbul'a gelen İpek Açar ile Alper Kömürcü çifti, bu mutlu haberi kendi içlerinde 5 ay boyunca tutmayı tercih etti.

İpek Açar’ın Kayahan ile evliliğinden 23 yaşında bir kızı bulunuyor ve sanatçı uzun yıllar sonra tekrar bebek sevincini yaşayacak. Bunun yanı sıra, İpek Açar'ın Kayahan ile olan evliliğinden dünyaya gelen kızı Aslı Gönül de büyük ilgi görüyor. Aslı Gönül'ün son hali ise pek çok kişinin beğenisini kazanıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet