Kaan Urgancıoğlu ve Eşi Burcu Denizer Çeşmede Görüntülendi! İki Ay Önce Evlenen Çiftin Bebek Beklediği Ortaya Çıktı

Pınar Deniz ile birlikte başrollerini üstlendiği "Yargı" dizisinde Savcı Ilgaz karakterine hayat veren ünlü oyuncu Kaan Urgancıoğlu, geçen Haziran ayında sevgilisi Burcu Denizer ile sürpriz bir kararla nikah masasına oturdu. Kısa bir süre sonra da çiftin mutlu bir haberi daha geldi. Çiftin bebekleri olacağı iddiası hızla yayıldı.

Yayınlanma:
Kaan Urgancıoğlu ve Eşi Burcu Denizer Çeşmede Görüntülendi! İki Ay Önce Evlenen Çiftin Bebek Beklediği Ortaya Çıktı

Çeşme'nin güneşli sahillerinde görüntülenen çiftten özellikle Burcu Denizer, siyah mayo ile kameraların dikkatini çekti. Ancak, dikkatleri üzerine çeken asıl nokta, Denizer'in karnının burnunda olmasıydı. Bebek heyecanını taşıyan Denizer'in mutluluğu ve hamilelikteki hali, pozitif enerjisiyle yansıdı.

Sürpriz Bir İlişki ve Sürpriz Bir Evlilik

Yakın arkadaşının sadece 20 gün önce ayrıldığı sevgilisi Burcu Denizer ile aşk yaşamaya başlayan Kaan Urgancıoğlu, bu ilişkiye başlangıçta mesafeli yaklaşsa da sonradan görüntü vermeye ve ilişkilerini açıklamaya karar verdi. Bu süreç boyunca magazin manşetlerinin vazgeçilmez ismi oldu.

Geçtiğimiz yaz romantik bir ilişkiye adım atan ünlü çift, sadece iki ay önce büyük bir sürprizle nikah masasına oturdu. Ancak, bu mutlu haberden kısa bir süre sonra çiftin bebek beklediği iddiaları magazin gündemini salladı. Burcu Denizer, sosyal medya üzerinden bir hediyenin notunu yayınladı ve bu notta şu ifadeler yer aldı: "Sevgili Burcu, sana yolladığım hasır çanta çocuğunu okutmak için el emeği ile para kazanan harika kadınlardan geliyor! Anne olmak sana çok yakışacak." Bu beklenmedik sevimli not, ünlü çiftin bebek beklediği iddialarının doğruluk payını artırdı.

64e6de52e4bfdc1590bfd465.webp

Şimdi De Anne Baba Olacaklar

Burcu Denizer, hamileliğini sosyal medya hesabından karnı burnunda bir poz paylaşarak duyurdu. Şu an 6 aylık hamile olan Denizer'in bu özel anı, takipçileri arasında büyük ilgi gördü. Bebek bekleyen Denizer'in belirginleşen göbeği, karnı burnunda çekilen fotoğrafına yoğun yorumlar yağdı. Bu paylaşım, ünlü ismin hamilelik sürecini ve mutluluğunu takipçileriyle paylaşma şekli olarak dikkat çekti.

64e6e4424e3fe00b985c7c82.webp

Öte yandan, çiftin bebeğinin cinsiyeti de artık belli oldu. Gelen bilgilere göre, Kaan Urgancıoğlu ile Burcu Denizer çiftinin bebeklerinin cinsiyeti erkek. Bu güzel haberi duyan hayranlar, çifte tebrik ve iyi dileklerini iletmekten geri kalmadılar. Ünlü çiftin bebek bekleyen Denizer'in hamilelik süreci ve bebekleriyle ilgili her ayrıntı, medya ve izleyiciler tarafından merakla takip ediliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet