Kısmetse Olur'un Yeni Sezonu Şaşırtacak: Sunucu Öykü Serter Dahil Herkes Gidiyor! Yeni Sezonda Neler Yaşanacak?

Youtube platformunda yayınlanan Kısmetse Olur Aşkın Gücü programının sunucusunda değişiklik olduğuna dair iddialar gündemi sarsıyor.

Yayınlanma:
Kısmetse Olur'un Yeni Sezonu Şaşırtacak: Sunucu Öykü Serter Dahil Herkes Gidiyor! Yeni Sezonda Neler Yaşanacak?

Programın ilk bölümünden itibaren sunuculuğunu üstlenen isim Öykü Serter'di. Ancak son anlık bir kararla yeni sezonda artık başka bir ismin sunuculuk yapacağı konuşuluyor. İşte konu ile ilgili gelişmelerin detayları...

Kısmetse Olur Aşkın Gücü programında izleyicileri derinden etkileyen flaş gelişmeler yaşanıyor. Programın ikonik sunucusu Öykü Serter, Kısmetse Olur Aşkın Gücü programından ayrıldı. Yeni sezonda farklı bir konseptle izleyici karşısına çıkacak olan programın sunuculuğunu ise artık tamamen yeni bir isim üstlenecek. Değişimin ardında yer alan isim ise aslında hiç de yabancı değil.

Öykü Serter Gidiyor, Yerine Bambaşka Ama Tanıdık Bir İsim Geliyor

Youtube üzerinden haftanın 6 günü izleyicileriyle buluşan Kısmetse Olur Aşkın Gücü programı, uzun süredir izleyicilerin gönlünde taht kurmuştu. Ancak 1. bölümünden bu yana programın unutulmaz yüzü Öykü Serter, programdan ayrıldı. 22 Eylül Cuma günü yapılacak sezon finalinin ardından programın tamamen farklı bir konseptle izleyici karşısına çıkacağı açıklandı. Bu değişimin getirdiği yeni dönemin sunuculuğunu üstlenecek isimse, programın tanıdık ve sevilen bir parçası.

Kısmetse Olur'un yeni sezonu için, yeni yarışmacı başvuruları hızla devam ediyor. Gelen iddialara göre, programın bir sonraki sezonunda sunuculuğu Ebru Şancı Öztürk üstlenecek. Ebru Şancı Öztürk'ün keskin üslubu ve dürüst tavrıyla sürekli gündemde olması, Kısmetse Olur'a taze bir hava getireceği düşünülüyor.

Yeni Sunucu Olacak Kişi Kim?

Modellik kariyerine 16 yaşında adım atan, podyumların aranan yüzlerinden biri haline geldi. 18 yaşında Brezilya'daki 2001 Miss Globe güzellik yarışmasında birincilik tacını taktı. Bu zafer, tescillenen güzellik anlayışıyla profesyonel kariyerini daha da sağlamlaştırdı. Uzun yıllar New York'ta çalıştıktan sonra, 2010'un sonlarına doğru Türkiye'ye kesin dönüş yaptı. Model ve oyunculuk kariyerinin yanı sıra, İstanbul ve Türkiye genelinde concierge hizmetleri sunan bir şirket kurdu. Hala bu şirketin Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini üstleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet