Mauro Icardi'den Wanda Nara'ya evlilik teklifi

Galatasaray'ın futbolcusu Mauro Icardi'nin eşi ve menajeri Wanda Nara, bir röportajda yaptığı açıklamada Icardi'nin kendisine yeniden evlenme teklif ettiğini duyurdu. Nara, teklifin henüz detayları belirlenmemiş olsa da, çiftin tekrar nikah masasına oturmayı planladığını belirtti. Henüz evlilik planları yapmamış olsalar da, eğer gerçekleşirse büyük ihtimalle Arjantin'de olacağını söyledi.

Yayınlanma:
Mauro Icardi'den Wanda Nara'ya evlilik teklifi

Son zamanlarda gündemden düşmeyen Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Mauro Icardi'nin eşi Wanda Nara, İtalya'da yayınlanan Gente dergisine röportaj verdi.

Geçtiğimiz günlerde hastalığıyla gündeme gelen Nara, bu röportajında ise dikkati çeken başka açıklamalarda bulundu.

Özel hayatı hakkında konuşan Nara, İcardi ile yeniden nikah masasına oturacaklarını duyurdu.

"Onca yılın ardından bana evlenme teklifi etti"

Arjantinli futbolcunun kendisine yeniden evlilik teklif ettiğini açıklayan Nara, "Birlikte geçirdiğimiz onca yılın ardından Mauro bana evlenme teklif etti! 27 Mayıs 2014'te birbirimize sonsuz aşk sözü vermiştik. Teklif çok yeni, henüz hiçbir şeyi planlamadık ama teklif almak güzeldi. Arjantin'de mi evleniriz, hiçbir fikrim yok. Yemin ederim oturup bunu organize edecek zamanımız bile olmadı ama tüm sevdiklerimiz Arjantin'de.

Bu yüzden eğer bu hayali gerçekleştirmeyi başarırsak Arjantin'de olacağını varsayıyorum. Gerçek şu ki 23 Aralık'a kadar Roma - İstanbul rutinine devam edeceğim. Çünkü o gün Yıldızlarla Dans'ın son bölümü yayınlanacak. Yani kesin olan tek şey Noel'i Avrupa'da geçireceğimiz" dedi.

65577a0fb029e652-w1200xh1500.webp

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet