Mehmet Aslantuğ ve Arzum Onan’dan Üzücü Karar

Uzun yıllardır mutlu bir evlilik yürüten Mehmet Aslantuğ ve Arzum Onan çifti ile ilgili birkaç ay önce bazı dedikodular çıkmıştı.

Yayınlanma:
Mehmet Aslantuğ ve Arzum Onan’dan Üzücü Karar

27 yıldır evli bulunan çiftin ayrılık kararı aldığı magazin dünyasında büyük ses getirdi. Ünlüler aleminde örnek çift olarak gösterilen Mehmet Aslantuğ ve Arzum Ona cephesinden ayrılık dedikodularına yönelik önceleri açıklama yapılmadı.

Ayrılık haberinin üzerinden biraz geçtikten sonra boşanma için başvuru yapıldığı ve anlaşmalı olarak boşanma kararı aldıkları haberi ikilinin hayranları tarafından da üzüntüyle karşılandı. Örnek çiftin mutlu evlilikleri 27 yıl sürdü. Bir oğulları bulunan Mehmet Aslantuğ ve Arzum Onan çifti 1996 yılında nikah masasına oturmuştu. 29 Mayıs 2023 tarihinde mahkemeleri görülen çift tek celsede boşandı.

Mahkemeye El Ele Geldiler

Yakışıklı oyuncu Mehmet Aslantuğ ile eski manken Arzum Onan’ın örnek gösterilen evliliğine adeta nazar değdi. Bugün Beykoz 1. Aile Mahkemesinde boşanma davaları görülen çift mahkemeye el ele geldi. Magazin muhabirlerinin hazır bulunduğu mahkeme girişinde ünlü çiftten herhangi bir açıklama yapılmadı. Boşanmaya giderken oldukça mutlu görünen çift görenleri de hayrete çevirdi. Mahkemenin sadece 10 dakika sürdüğü ifade edildi.

Yılların örnek evliliği olarak gösterilen Mehmet Aslantuğ ve Arzum Onan çiftinin ayrılması magazinciler tarafından takip ediliyor. Yazılan birçok habere ve özellikle ihanet gibi çirkin karalamalara karşı hep dimdik duran çiftin evliliği sessiz sedasız bitti. Mehmet Aslantuğ’un milletvekilliği adaylığı arifesinde boşanma haberleri ile ilgili hiçbir şekilde açıklama yapılmamıştı.

Yılların Evliliği 10 Dakikada Bitti

Eski manken ve oyuncu Arzum Onan ile yakışıklı oyuncu Mehmet Aslantuğ 1996 yılında nikah masasına oturmuştu. Bu evlilikten bir oğulları bulunan örnek çift evliliklerini daha fazla devam ettiremedi. 27 yıl süren evliliklerinin 10 dakika gibi kısa bir sürede bitmesi de ünlü çiftin hayranları tarafından da üzüntüyle karşılandı. Eşi hakkında çıkan birçok habere rağmen tek bir kötü kelime sarf etmeyen Arzum Onan’ın olgun tavrı da ayrıca takdir topladı. Beykoz 1. Aile Mahkemesinde sona evliliğin ardından herhangi bir açıklama yapılmadı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet