Melis Sezen Beklemede! DNA Sonuçlarını İle Köklerini Öğrenecek

Son zamanlarda adından sıkça söz ettiren Melis Sezen, Kenan Doğulu konserindeki dans şovu ile dikkat çekti. Sezen ile ilgili olarak gündemde olan bir diğer konu ise ünlü oyuncunun beklemekte olduğu DNA sonuçları.

Yayınlanma:
Melis Sezen Beklemede! DNA Sonuçlarını İle Köklerini Öğrenecek

Sadakatsiz dizisindeki etkileyici Derin karakteriyle tanınan ünlü oyuncu Melis Sezen, Kenan Doğulu'nun konserinde unutulmaz anlar yaşadı. Kırmızı bir büstiyer ve puantiyeli eteğiyle, Doğulu'nun konserini en ön sıradan izleyen Sezen, kendini müziğin ritmine bıraktı. Göbek dansı performansıyla hem konser alanını coşturdu hem de sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Olağanüstü enerjisiyle dans eden Melis Sezen, Kenan Doğulu'nun performansını tam anlamıyla yaşadı ve bu anlar izleyicilere de unutulmaz anlar yaşattı. Ayrıca bu dans, sosyal medyada da büyük ilgi gördü. Melis Sezen'in Kenan Doğulu konserindeki bu sürpriz performansı, hem müzikseverlerin hem de hayranlarının gündemine oturdu. Diğer yandan oyuncunun beklemiş olduğu DNA sonuçları da yeniden gündeme geldi.

Heyecan İçinde DNA Sonuçları Bekleniyor

Kenan Doğulu, Harbiye Açıkhava Sahnesi'nde hayranlarına unutulmaz bir konser sunarak sevilen şarkılarıyla coşkulu bir gece yaşattı. Ünlü sanatçı, bu özel etkinlikte pek çok sanatçı dostunu da ağırladı. Konseri izlemek için gelen ünlüler arasında yer alan Melis Sezen, konser esnasında oldukça eğlenirken, daha öncesinde de gazetecilerin sorularını yanıtladı.

1670313.webp

Sezen kendisine gelen sorulardan birine verdiği cevapta "Tatilim harikaydı. Bu yıl güneşin tadını çıkarma fırsatı buldum. Aynı zamanda yeni projeler üzerine görüşmelerim devam ediyor. Umarım yakında güzel bir projede izleyicilerin karşısına çıkabilirim" şeklinde konuştu.

Ünlü oyuncuya sorulan sorular arasında DNA sonuçları da vardı. İş insanı Atilla Bingöl ile aşk yaşayan Melis Sezen, geçmiş doğum gününde ilginç bir sürprizle karşılaşmıştı. Sevgilisi Bingöl, ünlü oyuncuya ABD'de oldukça popüler olan ve kişinin atalarını tespit etmeye yardımcı olan tükürük örneğiyle çalışan DNA kitini doğum günü hediyesi olarak sunmuştu. Muhabirlerin "Sonuçları aldınız mı?" sorusuna Sezen, gülümseyerek "Yok daha değil" cevabını verdi. Oyuncunun gelecekteki projeleri ve kişisel hayatına dair heyecan verici gelişmeler ilgi ile takip edilmekte.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet