Murat Dalkılıç'tan Yeni Aşk Açıklaması! Sosyal Medyada Büyük Yankı Yarattı

Ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç, son zamanlarda özel hayatıyla gündemde olan bir isimdi. Geçtiğimiz sene Çağla Boz ile görüntülenmişti, ancak sonrasında sessizlik içindeydi. Şimdi ise yeni aşkını sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla ilan etti.

Yayınlanma:
Murat Dalkılıç'tan Yeni Aşk Açıklaması! Sosyal Medyada Büyük Yankı Yarattı

Türkiye'nin sevilen şarkıcılarından biri olan Murat Dalkılıç, son dönemlerde özel hayatıyla sık sık gündeme gelmekteydi. Özellikle geçtiğimiz sene Çağla Boz ile görüntülenmesi, basının ve hayranlarının merakını uyandırmıştı. Ancak bu ilişkinin ardından Dalkılıç sessiz bir döneme girmişti. Şimdi ise sessizliğini bozarak yeni aşkını sosyal medya üzerinden ilan etti.

Dalkılıç'ın Özel Hayatındaki Rüzgarlar

Murat Dalkılıç'ın özel hayatı, uzun süre aşk yaşadığı Merve Boluğur ile 2015 yılında evliliği ve sonrasında boşanmasıyla birçok kez gündeme gelmişti. Daha sonra Hande Erçel ile başlayan ilişkisi, 2020 yılında son bulmuştu. Ardından oyuncu Sitare Akbaş ile birliktelik yaşamış, fakat bu ilişki de geçtiğimiz sene sona ermişti. Çağla Boz ile kısa bir süre birlikte olan Dalkılıç, bu ilişkiden sonra sessiz kalmıştı.

Yeni Bir Aşka Yelken Açtı

Tüm bu ilişki dönemlerinin ardından Murat Dalkılıç, yeni bir aşka yelken açtı. Arkadaşlarıyla bir yemekte çekilen fotoğrafını, 2 milyon takipçisi bulunan Instagram hesabının hikayeler bölümünden paylaştı. Ardından yanındaki sarışın güzel ile el ele tutuştuğu bir kareyi de paylaştı. Bu paylaşım, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

murat-dalkilic-tan-aska-geldi-7289.jpg

Sinema Projeleri ve Müzik Albümleri Geliyor

Murat Dalkılıç, gazetecilerle yaptığı bir röportajda, sinema projeleri üzerinde çalıştığını ve kendi yapımı olan projelerde kamera önünde yer almak istemediğini belirtti. Ayrıca, müzik çalışmalarına da vurgu yaparak iki yeni albüm hazırlığında olduğunu dile getirdi.

Sosyal Medya Eleştirileri

Sosyal medyada eski ilişkileri ve partnerlerin sonraki ilişkileri hakkında dolaşan kolajlara tepki gösteren Dalkılıç, bu tür konuları konuşmak istemediğini ifade etti.

Murat Dalkılıç'ın yeni aşkı ve projeleri, hayranları tarafından büyük bir merakla bekleniyor. Özellikle müzik alanındaki yeni çalışmalarıyla gündemi meşgul etmeye devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet