Mustafa Üstündağ: Arka Sokaklar’da Olmak Bana Güven Veriyor

Mustafa Üstündağ, "Arka Sokaklar"ın 18. sezon kadrosuna katıldı ve Sado karakterini canlandırıyor.

Yayınlanma:
Mustafa Üstündağ: Arka Sokaklar’da Olmak Bana Güven Veriyor

Üstündağ, dizideki yerini bulmanın ve uzun soluklu bir projede yer almanın heyecanını paylaştı. İşte Üstündağ'ın diziye katılışı ve deneyimleri hakkındaki görüşleri…

"Arka Sokaklar" Ailesine Katılmak İçin Heyecanlıyım

Mustafa Üstündağ, "Arka Sokaklar" dizisine katılmaktan büyük bir mutluluk duyduğunu ifade etti. Diziye dahil olmanın, uzun süredir devam eden bir projede yer almanın güven verici bir deneyim olduğunu belirtti. Diziye katılma kararını şu sözlerle açıkladı: "Şöyle söyleyebilirim ki; Arka Sokaklar" bana, ben de "Arka Sokaklar" a dahil oldum. Bunu senaryoyu yazan da diziyi yöneten de dizide oynayan da çalışan da farkındalar ki bu iş 18 yıldır devam ediyor. Böyle bir yerde olmak gerçekten çok güven verici..."

Sado Karakterini Canlandırmak

Üstündağ, Sado karakterini canlandırırken kendini ifade etmekten keyif aldığını söyledi. Sado'nun dizi içindeki özelliklerini anlatırken şunları dile getirdi: "Dizide aslında Sado bana hayat veriyor. Yani ben hala Mustafa’yım. Elimden geldiği kadar hatta daha fazlasını yapmaya, oynamaya çalışıyorum. Sado yakışıklı, gerçekten güzel giyinen bir adam. Kendi içinde haklı olup olmadığını tartışmam tabii ki... Ama sözlerini sonuna kadar savunan bir adam. Aslında bazı şeyleri yaşayamadığı için isyankar da biraz."

Set Ortamı ve Ekip İşbirliği

Dizinin set ortamını tadından yenmez olarak nitelendiren Üstündağ, eğlenceli bir ekip ve işini iyi yapan insanlarla çalıştığını vurguladı. Setteki deneyimini şu şekilde aktardı: "Set ortamı hiç tadından yenmez. Daha ne denilebilir ki buna... Çok eğlenceli ve işini bilerek, özveri göstererek yapan insanlar var. Ortam çok eğlenceli, ben onları seviyorum umarım onlar da beni sever."

"Arka Sokaklar"ın Uzun Süreli Başarısı

Dizinin uzun süreli başarısını değerlendiren Üstündağ, bu başarının ardında Orhan Oğuz'un yönetmenliği ve aynı senaristlerin yazması gibi önemli faktörlerin bulunduğunu ifade etti. Ayrıca Türk halkının kodunu çözen bir dizi olmanın da etkili olduğunu belirtti: "Arka Sokaklar", Türk halkının tüm kodunu çözmüşler. Her şeyin dışında yazan da yöneten de oynayan da 18 yıldır bu işi devam ettiren tüm çalışanlara inanmışlar. İnandıklarını seyirci ile buluşturmuşlar. Bu sebeple de hâlâ devam eden bir dizi."

Mustafa Üstündağ, "Arka Sokaklar"ın başarılı ekibine katılarak bu uzun soluklu serüvene dahil olduğunu ve izleyicilere keyifli anlar yaşatmaya devam edeceğini ifade etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet